Dagens horoskop torsdag 24/10

23 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen kommer det in dubbel eld i ditt tecken och det stärker din självkänsla och gör dig mer drivande. Idag är en bra dag att göra affärer på, du är både charmig, vinnande och väldigt pushig vilket gör dig svår att säga nej till. Kvällen bjuder på en hemlighet.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en lekfull kreativitet hos dig just nu som gör att du hittar den där extra energin som du behöver för att förvandla något vardagligt till något extraordinärt. Det här rör både arbete och hobbies. Torsdagen blir en utvecklande, utmanande och väldigt rolig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu går det mycket rykten och skvaller på din arbetsplats eller i din umgängeskrets. Det här skapar klyftor mellan olika grupperingar och kan bli orsaken till en större konflikt. Du ser faran i tid och försöker både att medla och hitta de underliggande problemen för att förhindra ytterligare eskalering.

Kräftan 21/6-22/7

Det händer mycket just nu, både privat och på arbetet/skolan. Idag får du en inbjudan eller ett förslag till ett engagemang/aktivitet som du tvingas tacka nej till även om du skulle vilja delta. Du känner dig inte i toppform och du har blivit bättre på att lyssna till kroppens varningssignaler.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På torsdagen kommer Månen in i ditt eget tecken och det ger dig en kraftfull energikick. På många sätt blir torsdagen den bästa dagen den här veckan eftersom du både känner dig i toppform och får en massa beröm. Två saker som du som Lejon tycker extra mycket om.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du ett erbjudande som har med arbete, utbildning eller ett privat åtagande att göra. Det här är ett frestande erbjudande på många sätt, men du bör tänka igenom det eftersom tidpunkten kanske inte är optimal för den här typen av engagemang.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du en förfrågan eller snubblar över en möjlighet till en bra investering. Det här passar de Vågar bäst som har några kronor att avvara eftersom det rör sig om ett långsiktigt projekt. Känner du att ekonomin är tajt just nu bör du avstå den här gången. Kvällen handlar om aktivitet och prestation.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir en stressig dag där det händer mycket på kort tid. För dig är det här en bra dag att försöka få till ett samarbete över gränserna. Alla har mycket på sitt bord just nu, men ett samarbete kan underlätta eftersom det kan effektivisera för alla. Kvällen bjuder på en rad roliga aktiviteter. Du får vara kreativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Efter en lite skakig inledning på veckan så kommer det in energi i form av eld i ditt horoskop och du ger dig själv ett rejält pepptalk. Det finns ingen som kan uppmuntra dig själv som du kan när du är på det humöret, och det är du idag. På kvällen hjälper du en vän eller bekant.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag befinner du dig i ett sammanhang eller en situation där du inte är så bekväm. Det kan involvera nya människor, andra språk än ditt eget, eller ett tvång att vara ytligt social. Även om det är svårt så lär du dig mycket och du kommer på dig själv med att vara mer utåtriktad än du tror att du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Du brukar sällan vara kaxig och agera utåt men idag får du en influens från Lejonet som inte bara ger dig en stark tro på din egen förmåga, den här influensen gör dig också mer risktagande och lite tuffare än du brukar vara. En bra dag att sitta vid förhandlingsbordet oavsett om det gäller affärer, lön eller arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du stressa en hel del för att hinna med. Du lägger ned både energi och en vilja på att få saker gjorda men det finns en risk att din ork börjar tryta under eftermiddagen. Glöm inte bort viktiga saker såsom att äta ordentligt och ta regelbundna pauser.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons