Dagens horoskop fredag 25/10

24 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen väntar nyheter om en investering som du gjort. Det här är information som kan hjälpa dig vidare, antingen genom att fortsätta med det spår som du valt eller kanske till och med välja en annan väg. I övrigt en rolig och social dag där du unnar dig lite guldkant på tillvaron.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att hitta tillbaka till vardagens rutiner igen. Det kan vara lite svårt efter att ha haft så mycket frihet som du haft den senaste tiden. Som tur är så trivs Oxen bra med just rutiner och det gör att du acklimatiserar dig fort till det vardagliga igen. Kvällen kretsar kring familjen och kring hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Eftersom du är duktig på kommunikation och har en förmåga att göra dig förstådd även när det gäller krångliga, muntliga instruktioner så får du möjligheten att leda någon form av projekt eller arbete idag. Det visar sig att just din förmåga att kunna sätta ord på problem är en ovärderlig tillgång.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen spinner vidare lite på samma spår som torsdagen, det här är en dag då du ska chansa lite. Tro på din magkänsla och lita på din förmåga att klara av saker. Den här dagen handlar också om att hantera konflikter och att vara ärlig mot de personer som du omger dig med, oavsett om det är vänner eller kollegor.

Lejonet 23/7-22/8

Du har ganska vågade idéer som sticker ut från ditt vanliga spår och idag är rätt dag att testa dem. Ditt självförtroende är starkt och du kan sälja in nästan vilka galna projekt som helst för människor lyssnar på dig. Om du är shoppingsugen så har du goda chanser att göra riktiga fynd idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen blir en härlig dag då du engagerar dig mycket i saker omkring dig. Du är social och utåtriktad. Merkurius förstärker din naturliga charm och gör din ironi lite mer sylvass än vanligt. Idag möter du en person som charmar dig totalt och det finns en risk/möjlighet att hen får dig att bryta ett mönster.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den senaste tiden har du allt mer stått upp för dina åsikter, även om det går emot alla andra. Idag är inget undantag. När du ser att något du brinner för blir undanskuffad av sparskäl så blir du ordentligt arg. Det kan vara en bra sak att tänka ekonomiskt men korkat om det enbart blir kortsiktigt.

Skorpionen 23/10-21/11

Det är fredag och du gillar fredagar eftersom de flesta är på gott humör. Idag är en dag som handlar om att vara social med vänner eller kollegor. Du unnar dig gärna lite extra den här fredagen. Det kan vara en sak eller ett plagg som du önskat dig eller så handlar det om lyxigare fredagsmys.

Skytten 22/11-21/12

Du kanske firar något den här fredagen för det verkar ligga både överraskningar, presenter och komplimanger den här dagen. Du njuter av att bli omhändertagen och uppvaktad. Den här fredagen blir en riktig toppendag och en mysig men lite annorlunda kväll.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen är en kombination av måsten, plikter och nöjen. Det blir en intensiv dag som börjar tidigt och slutar sent. Även om det är mycket att tänka på den här fredagen så har du samtidigt så kul att det inte gör så mycket att du blir tvungen att stressa. Idag träffar du intressanta personer.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att unna sig. Det kan vara allt från ett inköp till god mat eller roliga aktiviteter. Det här blir en vardag som bjuder på guldkant och lite glamour. Fredagen handlar också om att prata med familj, vänner eller din partner om det beslut du är på väg att ta. Det kan beröra fler än bara dig.

Fiskarna 19/2-20/3

En chef eller annan auktoritet försöker få dig att engagera dig eller ställa upp på något som du varken vill eller har tid med. Idag säger du nej och du gör klart att hen inte kan manipulera dig till att hjälpa till ändå. Kvällen handlar till stor del om att vila och hämta kraft.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons