Dagens horoskop lördag 26/10

25 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag uppstår en känslig situation och du gör ditt bästa för att hantera den på ett praktiskt och rationellt sätt. Vissa personer som är inblandade kan uppleva ditt agerande som kyligt, men för dig handlar det om att hitta en snabb lösning på ett knivigt problem.

Oxen 20/4-20/5

Du har kommit igång med en hobby som du inte riktigt haft ork med förr och du njuter av att verkligen få låta dig uppslukas av ett intresse. Lördagen blir fartfylld och väldigt tillfredsställande. Kvällen handlar om vänskap och om att ta hand om varandra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag försöker du slappna av och hämta energi inför kommande veckas prövningar. Du kan välja att mysa på egen hand eller att umgås med personer som ger dig energi. Oavsett så blir det en skön dag där vila och återhämtning är två nyckelord.

Kräftan 21/6-22/7

Är det bra väder så kan hela lördagen utspela sig utomhus. Du behöver sol och energi för att ladda batterierna. Bristen på ljus blir väldigt tydlig så här års och du kan uppleva att du är tröttare och mindre initiativrik som du brukar. Kvällen handlar om att lyxa till det lite

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen handlar om en konflikt. Det här är en rad missförstånd och komplikationer som har pyrt under ytan en längre tid, men du har valt att ignorera problemet och hoppas på att det ska försvinna av sig själv. Idag märker du att saker trappas upp och det är lika enkelt att tiga längre.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en person i din närhet som just nu lider av en väldigt dålig självkänsla. Idag tar du på dig att försöka peppa hen och få personen ifråga att tänja lite på sina gränser bara för att hen ska upptäcka hur bra hen egentligen är. Du är väldigt duktig på den här typen av uppmuntran.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du ha en plan och du vill inte bli överraskad. Det har varit mycket nytt den här veckan och din kvot för att hantera nyheter är fylld. Du gör lördagen till en lugn och praktisk dag där fokus ligger på att må bra och att vara i nuet. Kvällen bjuder på värme och vänskap.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det full fart, du har ett eller flera olika projekt som du vill hugga in i och den här dagen tar du tag i allt på samma gång. Även om det kan bli lite spretigt så har du tid i form av två dagar och en faktisk plan på hur du ska få ihop allt till slut. Kvällen bjuder på ett erkännande av något slag.

Skytten 22/11-21/12

Idag kastar du dig in i olika projekt och du tycker det är kul att få vara lite extra kreativ. Den här dagen handlar om att ta ut svängarna och göra det där du inte hinner på vardagarna. Är du en nattuggla så kan din bästa tid att skapa vara på just natten, då tänker du som klarast.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen fokuserar du mer på aktivitet och att hålla igång än på att vara social. Du sätter ett schema för dagen och du håller dig noggrant till det. Du är duktig på att organisera din dag, men den senaste tiden har det varit lite för mycket oförutsedda händelser. Du känner ett behov av struktur.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir rolig men lite annorlunda. Du kan vara bjuden på en fest eller middag, men den kan också handla om att ta tag i saker som har med hemmet att göra. Oavsett om dagen riktar in sig på nöjen eller har en mer praktisk framtoning så är det viktigt att du gör saker som ger dig bra energi.

Fiskarna 19/2-20/3

Fiskar kan ofta uppskatta kultur som konst, musik eller vackra miljöer. Den här lördagen handlar till stor del om att låta din konstnärliga sida få näring genom att kanske besöka ett galleri, gå på en konsert eller bara vandra genom en vacker stadsmiljö.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons