Dagens horoskop söndag 28/7

27 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen samlar du gärna familj eller vänner omkring dig. Det kan vara ett firande, en eftermiddagsfika eller söndagsmiddag på menyn. Du älskar att kunna umgås alla tillsammans och du blir genuint sårad om någon inte kan eller tackar nej. För dig är de här söndagarna heliga.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir ganska lugn. Du träffar gärna vänner eller umgås med familjen. Den här dagen handlar även om att förbereda något som du planerat att göra. Det kan vara allt från en aktivitet, hobby till ett firande av något slag. På kvällen försöker du hinna med flera olika saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag samlar du gärna familjen omkring dig eller så går du på en middag eller fika hos någon annan. Det blir en mysig dag där fokus är att umgås och njuta av varandras sällskap mer än att vara aktiv. Den här dagen passar också bra till mindre projekt i hemmet.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en speciell person i ditt liv och du vill gärna spendera mycket tid med hen. Ditt bekymmer är att du inte vågar öppna upp dig helt inför hen och det skapar en klyfta mellan er. Idag är det dags att våga visa sig sårbar. Riv dina skyddsmurar och lita på hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den varma trygghet från lördagen dröjer sig kvar och söndagen blir en perfekt dag att spendera med familj och vänner. Idag tar du dig gärna an projekt som kräver god smak och ett konstnärligt öga. Din kreativitet är på topp och när den är det, då vill du skapa.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen blir lika harmonisk och mysig som lördagen. Du tar dig gärna an hemmaprojekt eller lagar något gott den här söndagen. Du har ett sinne både för det estetiska och för balansen i kryddor och smak. Idag får du en oväntad komplimang som gör dig väldigt glad.

Vågen 23/9-22/10

Du får in ett inflytande från Oxen i ditt tecken och det gör dig väldigt envis. Just envisheten är något som inte brukar vara framträdande hos Vågen men idag tar du dig an tuffa uppgifter och du ger dig inte innan du klarat av dem. På kvällen får du äntligen kontakt med en person som du längtat efter.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen handlar om att vara utomhus så mycket som möjligt. Det blir en rolig och aktiv dag där du ser till att hinna med att både träffa vänner, träna och uppleva nya miljöer. Idag kan du bli ställd mot väggen av en person som tycker att du agerat fel i en viss situation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det går mer pengar än det brukar nu på sommaren så därför försöker du skapa en balans mellan en sund ekonomi och möjligheten att unna dig lite extra. Idag ser du över dina resurser, det handlar om hur mycket du kan spara och hur mycket du vill ha över för att spendera.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du har aktiviteter inplanerade den här söndagen så ser du till att göra dem i ett lugnare tempo. Du behöver varva ned och njuta lite av sommaren och den möjligheten får du idag. Kvällen bjuder på hemmamys, god mat och skvaller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ger dig iväg på en resa. Det kan vara en lite längre semesterresa eller bara en kortare dagstur. Mycket den här dagen handlar om att ta sig från ett ställe till ett annat, men dagen handlar även om att ha trevligt tillsammans med de personer som du åker med.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det mycket positiv energi i ditt tecken. Mycket den här dagen handlar om harmoni och balans. Du kanske njuter av att umgås med vänner, tar en tur ut i naturen på egen hand eller ägnar dagen åt en hobby som du har. Det blir en härlig avslutning på en bra vecka.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons