Dagens horoskop måndag 21/10

20 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att du har en massa idéer men du har svårt att förankra dem i en långsiktig plan. Du påbörjar en mängd olika små projekt den här dagen, men när du blir avbruten så glömmer du bort vart du var och börjar med något nytt istället. Kvällen bjuder på nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en frihet i ditt horoskop som gör att du kan bestämma över ditt arbete eller dina dagar väldigt fritt. Det här är både positivt och negativt för Oxen. Även om du tycker det är skönt att sköta ditt så saknar du samtidigt någon som kan ge dig feedback och uppmuntran.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en påverkan från Merkurius i ditt tecken just nu och det gör dig väldigt kommunikativ. De flesta som möter dig upplever dig bara som lättsam och charmig, men under din härliga yta finns en fokuserad säljare. För dig handlar den här dagen om att antingen sälja in saker eller idéer.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om tempo och att hinna med. Det blir en livlig men rolig dag där taktkänsla är väldigt viktigt. Du får öva upp dina diplomatiska talanger och finodla din verbala förmåga. Idag är det också bra om du är extra noga med detaljer. Ditt horoskop varnar för konsekvenser till följd av slarv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen är du överallt på samma gång. Det finns en massa idéer hos dig som kan ta sig olika uttryck. Du har också en förmåga att lägga dig i vad andra gör. Det handlar både om nyfikenhet men också en uppriktig önskan om att kunna hjälpa till. Tyvärr uppskattar inte alla din inblandning.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med att försöka få till något i skrift eller verbalt. Det här är ett projekt som kräver eftertanke och en förmåga att välja sina ord med omsorg. Andra viktiga saker den här dagen är en oväntad utgift som måste adresseras och en vän som har en rolig nyhet.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du väldigt nyfiken för att vara du, du snokar omkring för att fiska efter hemligheter och du är inte ens medveten om ditt beteende. Det handlar egentligen främst om att du är orolig över något som har med arbete eller studier att göra och det här är ditt sätt att lugna ned dig själv.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du inväntar nyheter eller ett resultat av något slag. Det blir en nervös väntan som troligtvis kommer att resultera i att du inget får veta. De svar du söker ligger senare i veckan så försök fokusera på nuet och det projekt eller arbete som du håller på med idag.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen ser ut att innehålla en hel del att ta sig från ett ställe till ett annat. Oavsett om du har privata ärenden eller jobbar så blir det en stressig dag där det finns en stor risk för en snöbollseffekt av förseningar. Du är inte den bästa på att planera och du är en tidsoptimist vilket kan försvåra läget idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har haft en fantastisk men krävande helg och det känner du av idag. Du skulle egentligen behöva sova mer än du gjort och därför kan du både vara lite kort i tonen och ha svårt att fokusera den här måndagen. Unna dig en tidig kväll, det förtjänar du.

Vattumannen 20/1-18/2

Det har varit mycket den senaste tiden, både privat och på jobbet. Idag försöker du tanka energi genom att vara utomhus så mycket du kan. Du behöver hitta tid till din egna tankar och kan du så tar du ledigt och ägnar den här dagen åt ett eget projekt. Har du inte den möjligheten så kan det i alla fall bli en lunchpromenad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har insett att det finns en möjlighet till utbildning eller fördjupning inom det område du arbetar med. Om du studerar eller inte jobbar kan det röra sig om ett område som du intresserat dig för tidigare i livet, men inte hunnit med att fördjupa dig i. Idag tänker du inte missa den här chansen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons