Dagens horoskop tisdag 22/10

21 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag känner du dig lite ängslig och sårbar så du sätter upp en glad fasad för att ingen ska märka av din oro. När du mår så här så öppnar du inte ens upp dig för din familj eller närmaste vänner. Du vill inte att de ska se dig som svag. Även om du är ett eldtecken så får du vara känslig mellan varven.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen är en dag då du har ytterst få hållpunkter. Det du måste göra kan du klara av på en bråkdel av dagen, resten är upp till dig. Du har projekt att arbeta med, men du kan också välja att påbörja något helt nytt. Idag är det bara din fantasi som sätter gränser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar också om att använda dig av din förmåga att kommunicera. Idag fokuserar du mer på relationer, grupparbete och ledarskap. Det är inte lätt att få starka människor att dra åt samma håll. På kvällen försöker du gärna komma ut i naturen en stund för att få vila din hjärna lite.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att ha ett bra tempo, men också om att kunna samarbeta och hjälpa till. Det blir en livlig dag där din kreativa förmåga kan hjälpa dig att lösa vissa typer av problem. Kvällen handlar om att hitta balans mellan aktivitet och vila.

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen kommer det in energier som dämpar lite av din värsta rastlöshet och får dig att bli mer engagerad i ett projekt i taget. Även om du fortfarande kan vara nyfiken på vad andra gör och hellre hjälpa till med deras projekt än fokusera på ditt eget så är du mer ödmjuk i din framtoning.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag samarbetar du med en person som har gjort ett djupt intryck på dig med sina kunskaper och sin ödmjuka inställning. Det kan till och med finnas en gnista mellan er även som du troligtvis försöker trycka undan den av praktiska skäl. Just nu finns det inte tid för en ny romans i ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du fungera i ett samarbete med en eller flera personer. Normalt sett är det här din styrka, men just idag kan du ha svårt att tolka andra personers signaler och det försvårar för dig. Om du inte kan läsa människor kan ett tips vara att göra som de mindre intuitiva tecknen, fråga rakt ut om du undrar något.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du troligtvis det besked som du gått och väntat på, men det kan se lite annorlunda ut mot det du förväntat dig. Bli inte allt för besviken om inte alla dina förhoppningar slår in, du har kommit en bit närmare ditt mål och du har en stabil grund att bygga på. Kvällen handlar om ett möte.

Skytten 22/11-21/12

Du har influenser från både Måne och Kräfta idag vilket gör dig känslig. Du kan uppleva konstruktiv kritik som personlig och du har svårt för småpikar, inte ens

när det är en jargong som du brukar ha med dina vänner eller kollegor. Det kan vara bra att du är ärlig och ber folk att inte kritisera dig idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Om du bor långt från din närmaste familj eller inte har sett dem på länge kan du plötsligt få ett hugg av hemlängtan idag. Det kan vara allt från att längta efter att bli ompysslad till någon särskild mat eller aktivitet som du gör med dina nära. Om du inte kan träffa dem så kan ett samtal eller sms lindra lite.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du står lite inför ett vägval och de närmaste dagarna handlar om dina tankar kring framtiden, arbete och fritid. Det blir dagar där du väger din livskvalitet mot mer pengar. För dig är det viktigt att kunna ägna tid åt saker som du brinner för. Kvällen handlar om att prioritera dig själv och träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen ligger mycket fokus på barn, familj eller djur. Det blir en dag då du har lätt för att ta kontakt med den yngre generationen och du känner även en samhörighet med de flesta djur. Arbetsmässigt ser det ut att flyta på så du kan fokusera på saker som har mer med ditt privatliv att göra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons