Månadens astro: NOVEMBER

01 nov, 2012
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE astrolog Felicia har spått november månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadsastro. Och läs om månadens tecken: Skorpionen. Och du har väl inte missat vår astroblogg där du får nya astron varje vecka? Du hittar den på astro.elle.se.

Månadens tecken: SKORPIONEN

Den mystiska och karismatiska Skorpionen är ingen lagspelare, hon går hellre sin egen väg. Hon sätter upp egna normer för vad som är rätt och fel, vilket kan få både hennes åsikter och personlighet att sticka ut. Det kan vara svårt att lära känna en Skorpion på djupet eftersom hon sällan släpper någon helt in på livet. Hon är en jägare och upplever spelet mellan människor fascinerande. När Skorpionen blir kär är det häftigt, passionerat och intensivt. Först då släpper hon alla hämningar och ger sig hän helt och hållet.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Månadens råd: Låt inte Plutos rastlöshet göra dig tokig.

Väduren 21/3–20/4

Om oktober bjöd på mycket mentalt arbete så handlar november om tempo – du funderar inte utan kör på och visar vad du går för. Under mitten av månaden kan du påverka dina arbets­uppgifter och ditt schema mer, pressen på att lyckas minskar och det är roligt att gå till jobbet. Just nu är du väldigt flirtig, även om du inte är ute efter att träffa någon. Din omgivning charmas av din spontana livsglädje och det finns fler än ett hjärta som slår lite fortare när du närmar dig.

Oxen 21/4–21/5

Efter en tuff oktober väntar en ännu tuffare november. Det positiva är att solen skänker dig energi och du klarar mer än vanligt. På arbetet imponerar du genom att vara både effektiv och kreativ, du har massor av idéer som du vill utveckla och din entusiasm är smittsam. Privat är du också upptagen. Du är väldigt populär nu och din kalender är fullbokad, men du behöver också vara i fred och fundera – annars orkar du inte hålla det höga tempot.

Annons

Tvillingarna 22/5–21/6

November blir ganska stressig på jobbet och det gör att du inte hinner med dina vänner, din partner och din familj på det sätt som du skulle önska. Vid månadens mitt börjar du inse att mycket av dina problem bottnar i att du prioriterar fel. I stället för att säga nej till extra arbetsuppgifter har du tagit på dig mer och mer på bekostnad av dem som står dig nära. Din ekonomi är bra just nu men den tål inga extravaganta utlägg, så var förnuftig med din vardagsbudget.

Kräftan 22/6–22/7

Under november kommer du till en insikt som rör ditt arbete. Kanske har du lagt ner för mycket energi på att imponera på andra och för lite på att hitta en arbetsuppgift som stimulerar och utvecklar dig som person. Ditt tecken styrs av månen, därför är det viktigt med kreativitet och livsglädje i din vardag – oavsett vad du jobbar med. Vid månadens mitt får en kompis problem med ekonomin och vänder sig till dig för hjälp. Låna inte ut mer än du står ut med att inte få igen.

Annons

Lejonet 23/7–23/8

Du tar flera kliv framåt i arbetet och känner dig mer än nöjd. I början av månaden är du trött och drar lätt på dig för­kylningar. Eftersom arbetet står i fokus försöker du hålla skenet uppe på jobbet – vilket gör att tröttheten tar ut sin rätt när du är ledig. Dina vänner och din partner upplever dig som vresig. Men i mitten av november känner du dig friskare och gladare. Som singel blir du mer utåtriktad och flirtig. Det finns goda möjligheter att träffa kärleken mitt i vintermörkret.

Jungfrun 24/8–23/9

Du känner dig ständigt trött och hängig, oavsett hur mycket vitaminer du äter. Ditt problem ligger i att du behöver naturen omkring dig. Under de här mörka månaderna har jordtecknen ofta svårt att få kontakt med sitt element, vilket resulterar i trötthet och vresighet. Om du jobbar på dagarna och har många aktiviteter på fritiden kan det vara svårt att hinna med att gå ut och gå. Men genom att omge dig med levande växter och gå ut i naturen får du chans att samla energi.

Annons

Vågen 24/9–23/10

Just nu mår du ovanligt bra. Du berörs inte lika illa av mörkret som många andra tecken, tvärtom tycker du det är mysigt att kunna tända ljus och krypa upp i soffan med en bok. Venus gör dig social den här månaden, du är gärna ute sent om kvällarna och träffar flera nya människor som var och en kommer att påverka ditt liv. Arbetet tycks ha en mindre framträdande roll. När det gäller familjen finns det risk för en del gräl och dramatik i slutet av månaden.

Skorpionen 24/10–22/11

I början av november känner du dig rastlös. Du har en känsla av att du borde vara på en annan plats eller göra något annat med ditt liv. Känslan kommer från Pluto och behöver inte ha något med verkligheten att göra – normalt sätt ställer planeten till mer problem än den gör nytta. Under mitten av november försvinner den kliande rastlösheten och ersätts av ett lugn. Det enda molnet på din blå himmel är pengar. Försök att skapa en fungerande vardagsekonomi.

Annons

Skytten 23/11–21/12

Just nu råder en god stämning på din arbetsplats det är roligt att gå dit. Du har hittat en fungerande rytm på jobbet och de akuta insatserna är färre. Privat är ditt liv mer turbulent. Din naturliga svartsjuka förstärks och gör dig ovanligt miss­tänksam mot din partner. Är du singel kan svartsjukan riktas mot familjemedlemmar eller vänner. Lyckligtvis är den inte långvarig – du är snart ditt vanliga charmiga jag igen. På fritiden kan du passa på att testa en ny hobby.

Stenbocken 22/12–20/1

Du har så mycket att göra i november att du inte har behov av vilda äventyr. Nu är det vänner och släkt som gäller. Tänk på att vara rädd om de nära vänner du har, även om ni bor långt ifrån varandra. Du behöver dem för att ventilera dina tankar. Vid månadens mitt kan en nyhet skaka om hela din värld. Även om du misstänkt att den här förändringen kunde bli av har du valt att blunda för problemet. Nu ställs du plötsligt inför en mängd viktiga val.

Annons

Vattumannen 21/1–19/2

Det finns en intimitet och värme över ditt horoskop. Du och din partner har växt samman under en längre tid och du känner dig trygg och tillitsfull. Under de första veckorna av november har du massor att göra. Ditt behov av egen tid växer och gör dig stingslig. Vid månadens mitt är det lugnare och du passar på att göra saker på egen hand. Jobbet dominerar novembers sista veckor, då det dyker upp ett problem som bara du kan lösa.

Fiskarna 20/2–20/3

Under november får du flera bra idéer som hjälper dig att utveckla och förbättra ditt arbete. Månens inflytande gör dig kreativ, men du kan också falla in i dagdrömmeri och tappa fokus. Så länge du är medveten om den svagheten kan det bli en riktigt rolig och produktiv månad. Privat mår du bra, din omtanke om andra skapar en god stämning vart du än kommer. Som singel sänder du ut signaler om att du är redo att träffa någon. Det gör att du blir uppvaktad och det gillar du.

Annons