Månadens horoskop: November 2013

01 nov, 2013
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
astro1

ELLE astrolog Felicia har spått november månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadsastro. Och läs om månadens tecken: Skorpionen.

PS! Du har väl inte missat vår astroblogg där du får nya astron varje vecka? Du hittar den på astro.elle.se.

SKORPIONEN: Den passionerade och heta Skorpionen går sin egen väg och slänger sig in i relationer utan att tveka. Skorpioner har mycket integritet och har svårt att låta människor komma nära. Hon kan vara glad och social på ytan – sina egna mörka tankar behåller hon för sig själv.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Väduren 21/3–20/4

I november kan tidigt födda Vädurar stöta på relationsrelaterade problem. Här gäller det att våga öppna sig och prata om sina känslor. Jobbet styr mycket i början av november och ditt privatliv får stå tillbaka och anpassa sig efter hur mycket du har att göra på arbetet. Just nu är du inne i en period där du vill bevisa både för dig själv och för andra att du kan nå dina mål.

Annons

Oxen 21/4–21/5

November blir intensivt rolig och jobbig på samma gång. Du har lite för många järn i elden och det gör att kvaliteten på prestationerna varierar. Skala ner dina ambitioner, att rusa igenom saker är inte din melodi. Kärleken går på sparlåga. Har du en fast relation verkar du sakna lite av den gamla passionen. Ett samtal från en vän kan väcka känslor som du trodde var döda.

Tvillingarna 22/5–21/6

Under november möter du nya människor och knyter användbara kontakter. Pengar kan bli ett problem i början av perioden, så ge inte efter för shoppingimpulserna. Försök att planera alla dina inköp. I mitten av månaden får du en oväntad bonus som ger dig möjlighet att unna dig lite extra lyx. Slutet av november blir jäktigt. Unyttja din kreativa sida för lösningar på dina problem.

Kräftan 22/6–22/7

Efter en bekväm inledning av hösten trappas tempot upp. Du är ständigt trött och de allt mörkare dagarna gör att du känner dig lite nere. Under mitten av perioden träffar du en person som får ditt dalande humör att vända. Hen väcker en glöd hos dig som du inte känt på väldigt länge. När det gäller ekonomin känns den stabil. Ett tips är att redan börja spara inför julen.

Annons

Lejonet 23/7–23/8

November blir tuff och lite annorlunda. Ett par mindre sjuk-domar avbryter din arbetsrytm, men fungerar samtidigt som en möjlighet till åter­hämtning. Under mitten av november får du goda och dåliga nyheter. Nyheterna tycks till stor del röra ditt privatliv och då främst din familj. Ventilera dina känslor, du behöver prata om vad du känner. Du får mycket beröm på jobbet.

Jungfrun 24/8–23/9

Den varma tonen i ditt förra horoskop finns kvar och ger november lite skimmer. Privat är ditt liv på topp. Du mår bra och omger dig gärna med vänner. Arbetsmässigt går det trögare. Du har svårt att ta initiativ och vill gärna få stöd i det du gör. Det positiva är att du är mer kreativ och fantasirik än vad du brukar vara. En vän tycks ha problem med ekonomin denna månad.

Vågen 24/9–23/10

Det blir en fin start på november. Även om det periodvis blir stressigt så har du mycket värme och vänskap i ditt horoskop. Relationen till din partner stärks och ni blir tajtare än innan. I början fokuserar du mycket på jobbet. I mitten av månaden träffar du en vän och ni umgås intensivt under en tid. Många minnen skapas den här perioden och du känner dig lycklig.

Annons

Skorpionen 24/10–22/11

Under november ifrågasätts din kompetens och det gör dig arg. Du är stolt och har svårt att acceptera att någon yttrar sig om din arbetsinsats. Under mitten av perioden lyckas du få till ett samarbete med en vän som fungerar utmärkt. Du får användning av dina unika idéer och din vän bidrar med rationellt tänkande. I slutet möter du nya människor som får dig att känna dig viktig.

Skytten 23/11–21/12

Du har svårt att hitta en arbetsrytm som passar dig och det går trögt yrkesmässigt. Privat ser det bättre ut. Du omger dig med vänner och ni umgås under lättsamma former. För dig är det viktigt att du kan vara impulsiv och släppa alla krav. Nya miljöer och nya möten bidrar till ditt goda humör. Din ekonomi pendlar just nu och du är inte bra på att spara för framtiden.

Stenbocken 22/12–20/1

November blir en stressig månad. En av dina brister är att du alltid vill ge hundra procent. Sänk ribban för dina ambitioner. Trots att du lider av dåligt samvete för det du inte hinner med så har du en bra månad, särskilt privat där romantiken blomstrar. Njut av uppskattningen och unna dig att få vara impulsiv mellan varven. Ett par obokade dagar kan göra underverk.

Annons

Vattumannen 21/1–19/2

November blir en lång månad och du måste lära dig att tygla ditt humör. Tänk på att du kan såra närstående om du fräser som en arg katt. Under mitten av perioden är du bortbjuden på både fest och middagar. Det sociala livet passar dig, men bidrar också till att du känner dig uppbunden. En kortare resa med någon nära kan få dig att hitta ditt goda humör igen.

Fiskarna 20/2–20/3

I november kommer kreativa influenser från Månen och Jupiter. Du blir mer öppen mot nya kulturer och nya ideer. Plötsligt inser du att du har varit rätt trångsynt i vissa fall. De här influenserna kommer att hjälpa dig och göra vardagen roligare. Du prövar på nya saker och accepterar mäniskor som de är. I slutet av november tar du en paus från ditt sociala liv för att vara ensam och tänka.

Annons