Månadens horoskop: Oktober 2013

01 okt, 2013
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
astro1

ELLE astrolog Felicia har spått oktober månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadsastro. Och läs om månadens tecken: Vågen.

PS! Du har väl inte missat vår astroblogg där du får nya astron varje vecka? Du hittar den på astro.elle.se.

Den charmiga, veliga Vågen styrs av kärlekens planet Venus. Vågen är social och är sällan singel länge. Ett genuint intresse för människor utmärker henne och uppstår det en konflikt i vänkretsen tar hon sällan parti, det gör henne olycklig att tvingas välja mellan dem hon håller av. Harmoni och balans är hennes ledord.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons

Väduren 21/3–20/4

Oktober blir stressig, särskilt för tidigt födda Vädurar. Efter en skön sommar är det nu full rulle. Det verkar som om du funderar på att byta inriktning när det gäller ditt yrke. Det kan vara en liten förändring, eller så skiftar du helt. Oktober handlar om att agera och ta initiativ. Funderar du på utlandsjobb eller ny utbildning är det här rätt tid. Nu kan drömmar förverkligas.

Oxen 21/4–21/5

Du är mitt uppe i en period fylld av förändringar. Du utvecklas mycket, ditt sätt att kommunicera blir tydligare och din förmåga att hitta på unika saker gör dig populär. Har du en partner är det här en harmonisk tid även om ni inte ses så mycket på tu man hand. Oktober handlar också om att förnya gammal vänskap och om att hitta nya vänner.

Tvillingarna 22/5–21/6

Rutiner och vanor kanske inte låter så spännande, men det är tryggt och stabilt. Under början av perioden har du svårt att ta egna initiativ, men ju längre månaden går, desto mer självsäker blir du och det innebär att du tar ledningen i olika sammanhang. Den enda risken är att du är lite för mycket kompischef. Du vill inte bli osams med dina kolleger så du undviker jobbiga konflikter.

Annons

Kräftan 22/6–22/7

Äntligen börjar du få kontroll över din vardag. Du börjar få in de vardagliga rutinerna och hittar en bra balans mellan arbete, fritid och familj. Början av oktober blir en social period när du gör av med en hel del pengar. En del oförutsedda utgifter gör att du får leva ekonomiskt resten av perioden. När det gäller goda råd bör du lyssna på dem som är äldre och klokare.

Lejonet 23/7–23/8

Under oktober får du sätta tänderna i riktiga utmaningar på jobbet. Samtidigt som du uppskattar det är det en smula nervöst. Bered dig på övertid. Under mitten av oktober möter du en person som både inspirerar och sporrar dig. Du känner att du växer under den här personens ledning och att du ser saker på ett nytt sätt. Privat är livet rätt lugnt och harmoniskt.

Jungfrun 24/8–23/9

Oktober handlar om att anpassa sig. Du har haft mycket frihet, men nu kommer en del av den att försvinna. Efter ett tag acklimatiserar du dig och inser att det är ganska skönt att någon annan har ledningen bara du vet hur du ska lägga upp arbetet. Privat är det främst kärleken som styr din vardag. Det finns en förälskelse och en värme i ditt horoskop hela månaden.

Annons

Vågen 24/9–23/10

Efter en rivig start på hösten börjar både arbetet och privatlivet lugna ner sig. Du funderar på att ta upp ett gammalt intresse. Då är chansen stor att du åter­knyter banden med gamla vänner. På gott och ont. Det kan vara både roligt och jobbigt att flyttas tillbaka flera år i tiden. Om du försöker att inte falla in i samma roll igen kan du visa dina vänner att du har utvecklats.

Skorpionen 24/10–22/11

Oktober blir mer harmonisk än september. Det händer inte så mycket nytt, vare sig privat eller på arbetet. I mitten av perioden kan du drabbas av rastlöshet. Du känner dig frusterad och instängd. Försök att ta en minisemester under en helg. Miljöombytet kan hindra dig från att fatta drastiska beslut som du ångrar. Du lovar mycket nu och det gäller att du kan hålla dina löften.

Skytten 23/11–21/12

Efter en hetsig inledning på hösten börjar du finna dig till rätta och hitta smidiga rutiner. Under början av perioden har du problem med en arbetsuppgift eller en kollega som du svårt att komma överens med. Efter ett tag hittar du ett bra förhållningssätt. Under mitten av oktober kan ett möte få dig att känna dig omtumlad. Förälskad eller attraherad – det är frågan.

Annons

Stenbocken 22/12–20/1

Under oktober händer något som förändrar din ekonomi och din vardag. Det kan vara att du byter arbete, arbetsuppgifter eller plötsligt står utan jobb. Det tvingar dig att omvärdera andra kritiska punkter i ditt liv. Jobbigt först, men efter ett tag inser du att ödet har gett dig en knuff åt rätt håll och du upplever en frihetskänsla. Det här kommer att bli det bästa som hänt dig på länge.

Vattumannen 21/1–19/2

Du har svårt att ta tag i vardagens små bekymmer. Ett sätt att få lite distans är att unna dig själv en avkopplande hobby några timmar i veckan. Att komma bort från alla måsten ger dig perspektiv och ro. En utmaning i mitten av månaden kan tvinga fram det bästa när det gäller din uppfinningsrikedom och kreativitet. Det är högsäsong för dina vilda idéer.

Fiskarna 20/2–20/3

Du har svårt att förlika dig med att du måste ändra ditt beteende för att kunna utveckla en ny sida av dig själv. I grunden gillar du dig själv som du är, men du kommer att upptäcka att det är både utvecklande, roligt och på sikt nyttigt för dig. En förfrågan får dig att omvärdera ett gammalt löfte som du gett. Du inser att det faktiskt inte finns någon anledning att hålla fast vid det gamla.

Annons