Månadens horoskop: Februari 2014

06 feb, 2014
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
astro1

ELLE astrolog Felicia har spått februari månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadshoroskop. Och läs om månadens tecken: Vattumannen.

PS! Du har väl inte missat vår astroblogg där du får nya astron varje vecka? Du hittar den på astro.elle.se.

MÅNADENS TECKEN: VATTUMANNEN. Den sociala och charmiga Vattumannen är lätt att tycka om men svår att lära känna. Nya sidor dyker ständigt upp. Hon kämpar hela sitt liv med att hitta den sanna kärleken, en person att dela allt med, samtidigt som hon vill vara fri och har stort behov av omväxling.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

 

Väduren 21/3–20/4

Annons

Februari handlar om att ta råd från andra utan att känna dig kränkt och i stället se vad som kan gynna dig. Under början av månaden är du taggad både privat och på arbetet och du lär dig mycket. Solen skänker ditt tecken energi. I mitten av månaden stöter du på ett problem som är knutet till ditt arbete. Här gäller det att vara både praktisk och kreativ. Sista veckan väntar goda nyheter.

 

Oxen 21/4–21/5

Februari drar i gång med högt tempo och dina chefer ställer periodvis orimliga krav. Här gäller det att vara väldigt tydlig med var dina gränser går. Under mitten av perioden lättar kraven och du får bra dynamik i både arbetet och privatlivet. Du har stor frihet och det gäller att utnyttja den väl. En resa kan bli aktuell i slutet av månaden, den kan innebära inre utveckling och ge självförtroende.

 

Tvillingarna 22/5–21/6

Du får flera roliga förslag på att utveckla dig både privat och i arbetet. Dessvärre är det si och så med energin i ditt tecken just nu. Februari blir en period då du delvis mår lite sämre på grund av krämpor. Tillåt dig att stanna hemma om du behöver det. Att lyssna på sin kropp är inte Tvillingens starkaste sida. Under slutet av februari lossnar det inom ett lite kämpigt område. Ekonomiskt har du det ovanligt bra nu.

Annons

 

Kräftan 22/6–22/7

Februari blir en kreativ tid då det händer mycket och du känner dig redo att anta alla utmaningar du får. Det finns tid både för jobb, hobbyer och förälskelse. Är du singel ska du passa på att vistas mycket i samman-hang där du träffar nya människor. Den stora kärleken finns där ute, men du måste ge dig själv en chans att hitta den. På jobbet kan det dyka upp elakt förtal och skvaller. Se till att inte bli indragen i det.

 

Lejonet 23/7–23/8

Februari följer i samma positiva spår som januari. Många Lejon är väldigt sociala och det gäller att du utnyttjar den här fördelen. Jobbar du med kundkontakter kan du bli en verklig vinnare. I mitten av perioden måste du göra ett val. Lika viktigt som svårt. Det tycks handla om pengar på ett eller annat sätt. I slutet av månaden får en bekant eller släkting problem och behöver hjälp för att kunna lösa det.

 

Jungfrun 24/8–23/9

Annons

Februari blir lugn och du lyckas äntligen varva ner. Du inleder en liten flirt på jobbet, inget allvarligt men den piggar upp vardagen. Under mitten av perioden möter du någon som kommer att irritera dig oerhört. Risken finns att den här personen blir ett mer permanent inslag i din vardag i form av en kollega eller granne. Slutet av perioden handlar om att våga ta risker, en utmaning för dig.

 

Vågen 24/9–23/10

Du lyckas med något du inte lyckats med tidigare, att göra val utan att ångra dig. Det kan handla om allt från mindre vardagliga beslut till mer permanenta avgöranden. På jobbet är tempot högt. Du trodde att februari skulle bli lugn, men månaden är raka motsatsen. En rak kommunikation med dina chefer hjälper dig, så du inte tar på dig för mycket ansvar. Ibland har du svårt att säga nej när någon ber om din hjälp.

 

Skorpionen 24/10–22/11

Den här månaden väntar en blandning av högt tempo och lugna perioder. På jobbet får du möjlighet att visa framfötterna i flera sammanhang, men frågan är om du inte är ganska nöjd och föredrar att låta karriären vila ett tag. Under mitten av perioden kan du få ont om pengar. Här gäller det att du kan behärska din shopping-lust. Under slutet av februari får du nyheter om en vän som du inte hört av på ett tag.

Annons

 

Skytten 23/11–21/12

Du har mycket på gång. När du väl ger dig hän åt något gör du det helhjärtat. Just nu är det jobbet och en hobby som dominerar ditt liv. Det kan uppstå en familjekonflikt som grundar sig i din frånvaro. Mitten av februari handlar om att våga visa vad du känner för en person som kommit att stå dig nära. En problematisk situation kräver hjälp från en kollega, var inte för stolt för att be om råd.

 

Stenbocken 22/12–20/1

Februari blir mycket lugnare än januari och du kommer äntligen i kapp. Unna dig en lugn månad när du väl är ledig. Har du familj är det främst den som du prioriterar när du inte jobbar. Under den här perioden lär du dig en hel del nya saker och det stimulerar dig. Trots en svacka av osäkerhet i mitten av februari känner du att du har gjort rätt val och att ditt liv är på rätt väg igen.

 

Vattumannen 21/1–19/2

Februari blir en behaglig månad som handlar om personlig utveckling, resor och att lära sig nya saker. I början ställs höga krav på din sociala kompetens, men du utvecklar din charm och din förmåga att knyta nya kontakter. Mitten av perioden är mer introvert och du får möjlighet att utforska nya områden, periodvis rätt jobbigt, men stimulerande. Ett udda möte omkullkastar dina fördomar.

 

Fiskarna 20/2–20/3

Februari handlar mer om logik och struktur än om kreativitet. En influens av jord gör att ditt behov av trygghet växer sig starkare och du tycker det är rätt stimulerande att skapa ordning i vardagskaoset. Under mitten av perioden händer något som förändrar och utvecklar ditt privatliv. Mot slutet av februari fattar du flera snabba och inte helt genomtänkta beslut. I det här fallet är bra – och ärliga – vänner guld värda.

Annons