Månadens horoskop: Januari 2014!

30 dec, 2013
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
astro1

ELLE astrolog Felicia har spått årets första månad– januari. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadshoroskop. Och läs om månadens tecken: Stenbocken.

PS! Du har väl inte missat vår astroblogg där du får nya astron varje vecka? Du hittar den på astro.elle.se.

MÅNADENS TECKEN: STENBOCKEN. Den ambitiösa och självständiga Stenbocken styrs av plikttrogna Saturnus. Stenbocken är tålmodig, disciplinerad och målmedveten. Hon kan lätt uppfattas som allvarlig av utomstående men under ytan finns en passionerad person med intelligent humor, som är värd att lära känna. Månadens råd: Fokus!

Annons

★ ★ ★

Väduren 21/3–20/4

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Januari börjar bra med höga ambitioner och positiv feedback. Tyvärr går inte dina planer riktigt som du tänkt dig och i mitten av perioden stöter du på problem. Här gäller det att utnyttja den envishet som just nu influerar ditt tecken. Ge inte upp även om det känns tufft. Under slutet av månaden är ekonomin väldigt tajt, för att överleva måste du göra en budget.

Oxen 21/4–21/5

Januari börjar lugnt och det finns mycket värme och vänskap i ditt horoskop. Är du singel kan du hitta kärlek på de mest oväntade platser: på väg till jobbet eller i bankomat-kön. Har du en partner plockar du fram din romantiska sida och överöser hen med uppmärksamhet. I slutet av månaden utmanas din skicklighet på jobbet och det blir en stressig men tillfredsställande tid framöver.

Tvillingarna 22/5–21/6

Det blir lugnt på jobbet och det passar dig bra. Du har flera privata projekt som tar tid och energi – just nu planerar du något stort. Du vill uppnå dina mål i vår men du måste inse att ribban ligger lite för högt. En släkting eller bekant tycks ha problem med hälsan och du gör vad du kan för att muntra upp hen. I slutet av januari får du en glad överraskning: ett nytillskott i familjen eller ett giftermål.

Annons

Kräftan 22/6–22/7

Just nu är du inne i något av en kokong. Du boar in dig med familjen och för dig handlar den här perioden om dina nära och kära. Under början av januari kan det finnas viss oro i ditt tecken och du undrar om ett projekt kommer att lyckas eller inte. I mitten av januari känner du dig säkrare och vågar ta ut svängarna mer på jobbet. Se upp för en konflikt med en familjemedlem i slutet av månaden.

Lejonet 23/7–23/8

Du har många uppgifter både privat och på jobbet och vill komma i kapp efter helgernas ledighet. Venus gör ditt tecken extra socialt just nu och du träffar nya vänner under början av månaden. När andra stänger sig inne gör du precis tvärtom och söker dig utåt. Är du singel kan en mindre förälskelse uppstå den sista veckan den här månaden. Försök att njuta och grubbla inte så mycket över framtiden.

Jungfrun 24/8–23/9

Stressiga december byts till lugna januari. Du har svårt att vara aktiv och varje gång du planerar en aktivitet kommer något i vägen. Ödet tycks vilja att du tar det lugnt och vilar. Under mitten av perioden ger en bekant dig ett överraskande förslag som du bör överväga noggrant – det kan bli en god affär. Mot slutet känner du dig mer utåtriktad och social. Nya möten gör dig glad!

Annons

Vågen 24/9–23/10

Du har haft en aktiv december och nu gapar almanackan tom. Rastlösheten smyger sig på men som tur är dyker det upp en gammal vän eller så tar du upp ett nedlagt intresse. Du har äntligen tid över för dig. I slutet av månaden är ekonomin knaper men du hittar alltid sätt att dryga ut kassan och göra roliga saker. Missämja kan uppstå mellan dig och en släkting när en gammal konflikt tas upp igen.

Skorpionen 24/10–22/11

Januari blir lugn och harmonisk, en riktig nystart. Din mentala styrka och självsäkerhet växer men det kan också bli viss känslomässig turbulens. De här känslostormarna är dock kortvariga och ersätts med ett behagligt lugn. När det gäller arbetet är din ambitionsnivå rätt låg. En kollega är väldigt arbetstrött just nu så undvik henne om du inte vill dras ner av all negativ energi. Nyårsafton blir fantastisk!

Skytten 23/11–21/12

Annons

Du byter jobb eller testar nya fritidsaktiviteter och får nya vänner. Det är många som dras till dig just nu och din charm förtrollar. Under mitten av perioden kan det bli en temporärt stressig period på jobbet. Då måste du prioritera och fokusera. Du får en del positiv feedback på din arbetsplats i slutet av månaden, men också negativ kritik som du bör ta åt dig av.

Stenbocken 22/12–20/1

Du vill mycket, men timmarna räcker inte till. Stressiga december har gjort att du halkat efter, både på jobbet och privat. Försök prioritera ett par saker inom varje område och fokusera på dem. Mitten av perioden lovar en hel del när det gäller dina personliga framgångar hos en viss person. Tydligen har din charmoffensiv tidigare i höst lyckats rätt så bra.

Vattumannen 21/1–19/2

Början på året blir stressig. Du har projekt på gång och det gäller att planera din tid. De första två veckorna går försvinnande fort, du har inte så mycket tid för dig själv och det tycker du är lite trist. Tempot lugnar sig och du kan ägna dig åt roliga saker. Du kan vara riktigt målinriktad när du vill, och ekonomin håller du i strama tyglar för att spara till en resa.

Fiskarna 20/2–20/3

Januari lovar lugn och ro och det behöver du verkligen. Du har en nyvunnen livstro och vill testa nya saker. Du vill bryta ny mark och testa lite udda idéer, både på jobbet och hemma. Under mitten av perioden får du hjälp med ett problem från oväntat håll och det leder till visst känslomässigt tumult. Det är en bra tid för förändring då du är extra kreativ och förstående för dina egna känslor.

Annons