Månadens horoskop: Juni 2014

01 jun, 2014
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
astro1

ELLE astrolog Felicia har spått juni månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadshoroskop. Och läs om månadens tecken: Tvillingarna.

PS! Du har väl inte missat vår astroblogg där du får nya astron varje vecka? Du hittar den på astro.elle.se.

Tvillingarna Spontan & kompiskär

Tvillingen har lätt att skaffa vänner som kan betyda mer för henne än familjen. Tvillingar är lättlärda och nyfikna. Tålamod? Nja, ofta kastar de sig in i nästa utmaning.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Väduren 21/3–20/4

Under juni kommer det in en ganska stor förändring i ditt liv. Det kan röra sig om en flytt, nytt jobb, uppbrott från en relation eller att skaffa barn. Låt juni bli en mellantid där du tillåter dig att vila. Stressar du kommer den här förändringen inte att upplevas som något bra. Under mitten av perioden är familjen extra viktig. Det är hos dina nära som du hämtar kraft.ochinspiration.

Annons

Oxen 21/4–21/5

Juni börjar intensivt. Som tur är har du många vänner och kolleger som backar upp dig. Inom familjen kan det råda en del spänningar. Du och din partner har svårt att komma överens om vardagssysslorna. Mycket handlar om att ni båda prioriterar jobbet just nu och tycker att den andra visar för lite förståelse för situationen. Från mitten av juni trappas tempot ner och du kommer i kapp med ditt privatliv.

Tvillingarna 22/5–21/6

Juni handlar om att förlåta och gå vidare. Det finns mycket agg i ditt horoskop och det mesta handlar om att du känner dig orättvist behandlad. Det bästa du kan göra är att vara mogen nog att avsluta bråket och gå vidare. Mitten av juni bjuder på en överraskning. En vän eller släkting ger dig ett förtroende. Slutet av juni blir lugnt och du får möjlighet att bygga upp nya starka vänskapsband.

Kräftan 22/6–22/7

Under juni får du en unik möjlighet att prova på något som du drömt om. Det tycks röra sig om ett projekt på jobbet, eller en hobby som blir inkomst­bringande. Under mitten av juni är du charmerande och social. Du har lätt för att hitta vänner och som singel finns det goda möjligheter till en flirt. Mycket rör sig kring nöjen. Du fokuserar mer på dig själv och det irriterar familjemedlemmar.

Annons

Lejonet 23/7–23/8

Juni blir lugn och andas harmoni, särskilt för sent födda Lejon. Njut av lugnet, unna dig vilan. Det här är din chans att komma i kapp både mentalt och fysiskt. På arbetet får du mycket beröm. Dina insatser är inte bara uppskattade utan också nödvändiga för att få igenom en förändring som både du och dina kolleger har strävat efter. Privat lägger du mycket tid på dina närmaste.

Jungfrun 23/8–22/9

Den här månaden blir rolig, social och lite virrig. Du har många kreativa projekt på gång och för ovanlighetens skull är du inte organiserad; det gör att många av dina idéer slutar i kaos. Om du släpper lite på ditt kontrollbehov blir allt enklare och roligare. När det gäller kärlek finns det massor av eld i ditt horoskop, frågan är om du har tid för en romans eller om du satsar all passion på ditt arbete.

Vågen 23/9–22/10

Du är inne i en förändringens period. Det mesta är positivt men du har svårt att anpassa dig till allt det nya. Du kan upplevas som en bakåtsträvare, men ditt egentliga problem är att du inte hinner smälta en förändring innan nästa är på gång. Förklara på jobbet att du behöver lite tid. Privat är det bra med mycket utomhusaktiviteter. En vän får problem och du stöttar och lyssnar.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Juni blir lugn och behaglig. Början kan visserligen upplevas som stressig eftersom det är så mycket som du bokat in: fester, middagar och sociala aktiviteter. På arbetet går mycket på rutin. Du upplever att du inte får så mycket utmaningar som du skulle vilja. Under mitten av juni ökar din kreativa sida, men det gör dig också mer känslig. Försök att inte ta feedback som ett personligt påhopp.

Skytten 22/11–21/12

Efter en bra inledning på året bjuder juni på en del konflikter. Det finns särskilt en person som du har svårt att komma överens med. Oavsett om det är en kollega eller en bekant tycks det vara svårt att undvika hen. Försök att inte reta upp dig mer än nödvändigt. I mitten av perioden ebbar de flesta konflikter ut och du njuter av försommaren. Privat ställs du inför flera val.

Stenbocken 22/12–20/1

Början av juni handlar om vänskap och om att finna sig till rätta i en nygammal miljö. Du får utforska en äventyrlig sida av dig själv. Du testar gränser, både fysiska och mentala. Månaden är full av överraskningar och utmaningar. För varje mål du når lägger du till ett nytt. Du hittar nya vänner och lär dig mycket om gräns­överskridande vänskap och om att våga lita till ditt hjärta.

Annons

Vattumannen 21/1–19/2

Juni inriktar sig på arbete både hemma och på jobbet. Du unnar dig långa promenader i skogen eller andra aktiviteter där du kan hämta kraft från naturen. Ditt humör är rätt väder-beroende just nu. När det gäller kärleken gör du en ansträngning att komma närmare din partner. Våren har varit turbulent och du har behov av att bygga upp relationen till din familj och partner.

Fiskarna 20/2–20/3

Juni bjuder både på guldkantade dagar och prövningar. Du står inför en förändring som till viss del tycks handla om ditt arbetsliv. Saker förändrar sig sakta utan att du kan påverka det. Vad du inte tänker på är att det inte bara är jobbet som ändras, utan även du blir mognare och lite mer bekväm av dig. Under mitten av perioden kretsar mycket kring en närstående person. Er relation växer och blir starkare än förr.

Annons