Månadens horoskop: Maj 2014

07 maj, 2014
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
astro1

ELLE astrolog Felicia har spått maj månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadshoroskop.

PS! Du har väl inte missat vår astroblogg där du får nya astron varje vecka? Du hittar den på astro.elle.se.

Väduren 21/3–19/4

Maj bjuder på överraskningar! I början är tempot lugnt och du får möjlighet att lära dig nya saker. Det kan förekomma svartsjuka eller avundsjuka. En person som du tycker mycket om flirtar lite väl ofta med en annan och det gör dig rasande. Det behöver inte alls röra sig om en relation utan kan vara en vänskapsflirt. Jobbmässigt får du jobba över.Ekonomin ser ljus ut.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Oxen 20/4–20/5

Maj blir en händelserik månad med både stora projekt och mindre åtaganden. Du möter nya intressanta människor, knyter oväntade kontakter och får hjälp att förverkliga idéer. Under mitten av perioden kan du känna dig stressad. Du har ingen tid över för dig själv och förväntningarna på dig är höga. Ta en kväll till att bara vila och samla dina tankar. På jobbet ska du räkna med det oväntade.

Tvillingarna 21/5–20/6

Mycket går på rutin just nu. Du har svårt att sätta i gång nya projekt eftersom det finns för mycket som är ovisst i ditt liv. Under mitten av maj uppstår en situation där du måste reda ut en konflikt. Här gäller det att du är ärlig från början. Under slutet av perioden är du rastlös och behöver få utforska nya områden både i arbetet och privat. Ekonomiskt bör du ta det lite lugnt med utgifter.

Kräftan 21/6–22/7

Maj månad bjuder på många sociala aktiviteter. Du har även flera olika projekt på gång, både privat och på jobbet. Stressen påverkar ditt humör och gör dig lättirriterad. Ditt problem är att du lägger ribban för högt. Sprid ut projekten och varva med kvalitets­tid med vänner och familj. Om du sätter dig ner och gör en halvårsplan kommer det att bli enklare för dig att få ihop livspusslet.

Annons

Lejonet 23/7–22/8

Den här månaden handlar till stor del om förändringar och om att växa. Du får mer tålamod med andra personer och du tillåter dig att vara dig själv. Under mitten av perioden får du flera knepiga uppgifter att ta tag i. Du inser att du halkat efter lite på jobbet och nu är det upp till dig om du vill komma i kapp. Slutet på perioden tycks kretsa kring ekonomi. Här gäller det att prioritera.

Jungfrun 23/8–22/9

Under maj har du en unik chans att lära dig om ett område som du länge varit nyfiken på. Genom att acceptera förändringar, till och med välkomna dem, får du möjlighet att prova på nya arbetsuppgifter. Privat lägger du mer fokus på ditt eget välbefinnande än på relationer. Slutet på maj blir roligt, händelserikt och intensivt. Du deltar i större evenemang både som deltagare och arrangör.

Vågen 23/9–22/10

Maj blir bra med jämvikt mellan arbete och fritid. Det finns en harmoni i ditt tecken som skänker dig den balans som du eftersträvar. En jobbkonflikt kan beröra dig trots att den egentligen inte rör dig. Under mitten av maj träffar du nya människor som väcker din nyfikenhet. Slutet av perioden handlar om att sätta en annan persons behov före dina. Att visa empati och finnas till hands.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Ditt begär från förra perioden börjar lägga sig. Även om det fortfarande finns en pyrande flamma när en viss person rör vid dig handlar det mer om en varm känsla i kroppen än svindlande passion. Under mitten av maj är kunskap och erfarenhet nödvändigt för att utvecklas i ett visst sammanhang. Här gäller det att du marknadsför dina fördelar. En konflikt med en familje­medlem är under uppsegling.

Skytten 22/11–21/12

Den här månaden blir en bra fortsättning på den förra. Du fortsätter att utvecklas både privat och på jobbet. Privat tycker de dina att du lägger ner för mycket tid på jobbet. Det blir en utmaning att hitta balans. Under mitten av maj uppkommer en fråga som rör en semesterresa som kräver engagemang från din sida. Slutet av perioden handlar till stor del om att förlåta en vän för ett misstag.

Stenbocken 22/12–19/1

Äntligen börjar du hitta rätt. Det har varit en tuff vår. Efter att ha pendlat mellan lycka och tårar är det ganska skönt när allt lugnar ner sig. Maj handlar om att bara vara i nuet. Väck din slumrande kreativitet och låt din nyfikenhet få härja fritt. Våga vara sårbar, det är då du upptäcker vilka dina verkliga vänner är. Under slutet av månaden dyker det upp en unik chans som du inte bör tacka nej till.

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

I maj fokuserar du på privatlivet. Du spenderar mycket tid med dem som står dig nära. Du tillåter dig att vara både lat och extravagant och unnar dig både lyxiga saker och kläder, tack vare en extrainkomst. Just nu drömmer du mycket om framtiden. Det kommer att ta tid att förverkliga dina visioner, men ingenting är omöjligt det här året. I slutet av maj väntar en trevlig överraskning.

Fiskarna 19/2–20/3

Början på månaden kan bjuda på utmaningar knutna till arbetet. Du måste utveckla det du påbörjat och du lägger mycket energi på att bygga upp ett socialt nätverk. Under mitten av maj lägger du fokus på privata relationer. Det verkar som om du funderar på att ta din relation ett steg vidare. Det kan vara att flytta ihop, skaffa barn eller något annat utvecklande. Som det nu är känner du att du bara står och stampar.

Annons