Veckans horoskop: Så blir 8/7 - 14/7 för ditt stjärntecken

03 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
På torsdagen går Venus in i det karismatiska Lejonets tecken. Se hur det påverkar ditt kärleksliv.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med mer vilja än ork. Du har många tankar och idéer, men det slutar med en ganska passiv måndag. Tisdagen och onsdagen är dagar som du gärna tillbringar utomhus tillsammans med familj och vänner. Torsdagen handlar om fysisk passion och en förälskelse medan fredagen och lördagen blir sociala där du träffar mer än en person. Det här är dagar som passar för fest och improviserade aktiviteter. Söndagen blir en dag då du vänder blicken inåt och skärskådar dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med fokus på att vara kreativ och tänka utanför boxen, något som kan vara svårt för den lite fyrkantiga Oxen. Tisdagen handlar om ett förtroende medan onsdagen blir en intensiv dag då du ska hinna med både nytta och nöje. För unga Oxar kan torsdagen blir en riktigt romantisk dag. Fredagen handlar om att tänka praktiskt, och att inte vela när du ska fatta beslut. Lördagen blir intensiv, en dag då du har mycket att göra medan söndagen blir mer mysig och familjär.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med bra fokus och massor av äventyrslust. Under tisdagen och onsdagen går luften lite ur dig och du har svårt att bestämma dig för vad du vill göra eller vilka personer du vill träffa. Torsdagen handlar om starka känslor och ett ouppfyllt löfte. Det blir en dag som kan väcka både förhoppningar och besvikelse. Fredagen handlar uteslutande om nöjen och vänner medan lördagen blir en dag då du inte riktigt kan bestämma dig för ett av de två val du står inför. Söndagen blir en härlig dag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en del motpoler i ditt horoskop under måndagen som gör att du kan pendla rejält känslomässigt. På tisdagen tar du tag i ett projekt som blivit liggande, men du har inget riktigt fokus den här dagen. Onsdagen handlar om att inte göra en äldre släkting besviken medan torsdagen fokuserar på privata relationer, sex och kärlek. Fredagen blir en annorlunda dag då du aktivt undviker en konflikt med en familjemedlem. Lördagen handlar om att förlåta och söndagen om att vara egoistisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns massor av eld i ditt horoskop under måndagen så det gäller att beta av de tråkiga saker som måste göras för under tisdagen och onsdagen dippar din energi rejält och du har svårt att motivera dig själv. På torsdagen går Venus in i ditt tecken och det påbörjar en period där du blir mer öppen i att uttrycka dina känslor, särskilt när det kommer till kärlek. Fredagen handlar om att kunna säga nej medan lördagen blir en lättsam och rolig dag. Söndagen bjuder på fysiska aktiviteter.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns passion och massor av glädje i ditt horoskop den här måndagen. Tisdagen handlar om att kompromissa medan onsdagen bjuder på någon form av resa eller utflykt. Torsdagen blir en singlarnas dag där du som inte har någon i ditt liv har möjligheten att träffa en riktigt speciell person. Fredagen handlar om att ta nya tag i en fråga som rör ekonomin medan lördagen bjuder på nya miljöer och upplevelser. På söndagen säger du farväl till en ovana som du tänker göra dig av med.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra måndag där du känner dig stark och full av motivation. Tisdagen och onsdagen blir veliga dagar då Månen dominerar dina känslor och får dig att tvivla på dig själv. Under torsdagen tar du revansch i något som rör ditt hjärta. Fredagen blir en dag då du gör lite som du vill utan att ta hänsyn till andra, men det kan resultera i en konflikt med en familjemedlem. Lördagen och söndagen blir kreativa dagar där du gärna umgås med familj eller en mindre vänskapskrets.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan eldigt med många idéer och nya projekt. Tisdagen handlar om att fatta beslut, något som jord hjälper dig med. Onsdagen blir social medan torsdagen kan bjuda på drama och svallande känslor. Under fredagen försöker du mäkla fred med en person som du sårat. Lördagen handlar om att ta och ge. Det blir en harmonisk dag då du skapar en balans omkring dig. Söndagen fokuserar på pengar och ett långsiktigt, men inte orealistiskt mål som du har satt upp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en hel del självpåtagen stress hos dig under måndagen. Tisdag och onsdag blir trygga dagar där du gärna är ute i naturen. Har du en trädgård så pysslar du en hel del i den. På torsdagen är det dags att fatta ett beslut som rör både ditt hjärta och din framtid. Lyssna på din magkänsla. Fredagen blir rolig och impulsiv medan lördagen blir intensiv på ett mindre bra sätt. På söndagen skämmer du bort dig själv med lite välförtjänt lyx. Den här dagen handlar om att unna sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med en massa härlig energi och du sprider glädje omkring dig. Tisdagen blir en trevlig dag där du gärna arbetar med händerna. Under onsdagen försöker du locka med en familjemedlem ut på äventyr medan torsdagen bjuder på ett oväntat möte som skapar en svallvåg av heta känslor hos dig. Fredagen bjuder på nöjen, vänner och kanske en improviserad fest. Lördagen blir ganska krävande medan söndagen handlar om att vara snäll mot sig själv. Lyssna på din kropp.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att dra igång ett projekt som du verkligen ser fram emot att få jobba med. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du blandar privata nöjen med måsten som har med arbete eller något annat åtagande att göra. Under torsdagen följer du ditt hjärta till hundra procent. Fredagen handlar om att vara behjälplig för en person som behöver ditt stöd och ditt råd. Helgen kretsar kring en familjemedlem och kring aktiviteter som ni två gör tillsammans. Det blir en mysig helg.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt positiv under måndagen. På tisdagen och onsdagen vill du gärna fokusera på privata projekt, men du är inte så social som du brukar vara de här dagarna. Torsdagen handlar om kärlek och om att prata med varandra. Du har en förmåga att hålla det som är negativt för dig själv. Fredagen blir rolig och social, det här är en dag då du gärna umgås med människor du inte träffar så ofta. Lördagen kretsar kring familjen medan söndagen fokuserar mer på ditt fysiska välbefinnande.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons