Veckans horoskop: Så blir 22/7 - 28 för ditt stjärntecken

17 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan inleds med att Solen går in i Lejonets tecken och det blir början på en energirik och positiv period. Se hur det påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du börjar veckan med en härlig inställning till det mesta. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du är väldigt anpassningsbar och tycker att det är skönt att slippa ha kommandot. Torsdagen handlar om att hitta svaret på frågor som du ställer dig själv medan fredagen lägger betoningen vid fest och nöjen. Lördagen blir en lugn dag som med fördel tillbringas ute i naturen. Söndagen handlar om hemmet och om att samla familj eller vänner kring dig. Det blir en härligt harmonisk avslutning på veckan.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med massor av bra energi och en vilja att få saker gjorda eller att upptäcka nya platser. Tisdagen och onsdagen blir lugnare dagar där du lägger fokus vid ditt inre och yttre välbefinnande. På torsdagen kommer det in eld i ditt horoskop och det skapar en rastlöshet hos dig. Du har svårt att fokusera på en sak i taget. Fredagen blir ett firande av något slag, särskilt om du påbörjar eller avslutar en semesterperiod. Helgen lägger fokus på god mat, trevligt sällskap och utomhusvistelse.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en delad energi i början på veckan som gör att du har energiska perioder på dagarna men också tider då du bara vill vila och ta det lugnt. Tisdagen handlar om en andlig resa medan onsdagen fokuserar på kroppsliga ideal. Under torsdagen tar du ta i något som blivit liggande längre än planerat. Fredagen handlar om att göra vardagen till ett äventyr medan lördagen ser lugnare ut. Under söndagen är du gärna tillsammans med vänner eller den närmaste familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med en vilja att åstadkomma något spektakulärt. Det kan vara något på jobbet såväl som i hemmet. Tisdagen handlar om att låta din konstnärliga sida få blomma ut. Även onsdagen blir kreativ medan torsdagen fokuserar på nöjen, vänner och möjligheten att göra något väldigt spontant. Lördagen blir en trygg dag där du gärna äter god mat i vackra miljöer. Söndagen handlar om att du ska öppna upp dig och våga släppa in en viss person i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med att Solen går in i ditt tecken vilket alltid ger dig lite extra positiv energi. Under tisdagen är du väldigt inkännande mot andra människor medan onsdagen handlar om att kunna förlåta något som gnagt dig en längre tid. Under torsdagen kommer det en dubbel eld påverkan i ditt tecken och det skapar både möjligheter för stordåd men också vissa koncentrationssvårigheter. Fredagen handlar om att testa gränser medan helgen blir jordnära, familjär och mysig.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en energisk start på veckan där du har stora planer och känner dig spontan. Tisdagen och onsdagen trivs du bäst med personer som bestämmer vad du ska göra. Du är lite velig men väldigt öppen till det mesta. Torsdagen handlar om att du vill vara fysiskt aktiv och se nya miljöer. En bra dag att påbörja en resa. Fredagen handlar om att kunna släppa loss och njuta av nuet, något som du kan tycka är lite obekvämt. Hela helgen blir harmonisk, det är dagar då du är i ditt rätta element.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns väldigt mycket tankar och idéer hos dig under de inledande dagarna den här veckan. Elden bidrar till att konkretisera dina planer. Under onsdagen hjälper du en vän eller bekant som har känslorelaterade problem. Torsdagen blir en bra dag då du tar nya tag och ser positivt på framtiden. En dag som för med sig goda nyheter. Fredagen handlar om att våga tänka långsiktigt medan lördagen gärna fokuserar på mer närliggande aktiviteter. Under söndagen är du ovanligt bestämd och envis.

Skorpionen 23/10-21/11

Du startar veckan med ett hemligt uppdrag. Tisdagen handlar om att ta hand om en person som behöver lite extra uppmärksamhet. Onsdagen blir ett kärt återseende medan torsdagen fokuserar på mer livliga aktiviteter. Det blir en intensiv och delvis stressig dag. Under fredagen försöker du samla både gamla och nya vänner. Du vill gärna skapa någon form av återträffa den här dagen. Lördagen fokuserar mycket på praktiska saker . Söndagen blir en dag då du är utomhus så mycket som möjligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en rastlös energi i ditt horoskop under början av veckan, särskilt måndagen kan bli en dag då det kliar i hela kroppen efter att få göra något kul och oväntat. Onsdagen handlar om att uttrycka sin kreativa sida. Torsdagen blir en dag där du gärna gör nya saker medan fredagen handlar till stor del om att umgås med dina närmaste vänner eller din partner. Lördagen blir en glamourös dag som bjuder på glitter och nöjen. Under söndagen försöker du hitta en balans mellan ekonomi och vardagslyx.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att söka efter alternativ som har med framtiden och utbildningar att göra. Tisdagen handlar om vardag men också om vänskap och attraktion. Under onsdagen är du gärna tillsammans med yngre personer, barn eller djur. Torsdagen blir en dag värd att fira eftersom du får ett positivt och efterlängtat besked av något slag. Fredagen bjuder på trevligt sällskap, nya miljöer och ett oväntat förslag. Lördagen blir social och rolig medan söndagen till stor del handlar om att ha ett lugnare tempo och att njuta av vad sommaren har att erbjuda.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med en konflikt som har med ett privat projekt eller jobbet att göra. Tisdagen och onsdagen handlar om att hitta lösningar på problem och att våga ta ut svängarna rejält. Torsdagen blir en ganska intensiv dag eftersom det är mycket som ska avslutas. Här gäller det att kunna bolla med många bollar i luften samtidigt. Fredagen blir en mysig dag då du firar en händelse eller en person. Lördagen handlar om att träffa vänner du inte ser så ofta medan söndagen bjuder på en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill väldigt mycket inledningsvis den här veckan, men energin rinner av dig under tisdagen och onsdagen. Har du semester så ska du tänka på att semester inte bara handlar om upplevelser utan även om återhämtning och vila. Torsdagen blir en härlig dag som bjuder på en unik upplevelse. Under fredagen försöker du få med en svårflörtad vän ut på något som hen inte brukar göra. Lördagen handlar om att hitta tillbaka till naturen, kanske plockar du svamp eller bär den här dagen. Du avslutar veckan på topp med en harmonisk energi i ditt horoskop som ger dig lugn och balans.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons