Veckans horoskop: Så blir 5/8 -11/8 för ditt stjärntecken

30 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
En spännande vecka med både Merkurius i retrograd och Lejonportal. Se hur dessa astrologiska fenomen påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med Merkurius retrograd vilket kan påverka din kommunikation negativt. Tisdagen handlar om en oundviklig konflikt medan onsdagen fokuserar på lättsamma nöjen och utomhusvistelse. Under torsdagen kan du uppleva vissa fysiska spänningar medan fredagen mer handlar om vänner, vänskap och lojalitet. Under lördagen velar du fram och tillbaka en hel del. Söndagen bjuder på en djupare insikt i frågor som rör ditt innersta. En dag som kan upplevas som nästan lite andlig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska varierande inledning på veckan. Se upp för missförstånd som rör ditt sätt att uttrycka dig. Tisdagen och onsdagen är lagom aktiva dagar där du kombinerar fysiska utmaningar med hemmamys. Torsdagen blir en intressant dag där mycket nerver spelar en avgörande roll. Försök att hålla huvudet kallt. Fredagen handlar om nya miljöer medan lördagen bjuder på spänning, roliga upplevelser och ett firande av något slag. Söndagen blir och exalterande och härlig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att din härskarplanet Merkurius går inte i retrograd och det brukar betyda att du blir lite inåtvänd och mer eftertänksam. Tisdagen och onsdagen är lugna dagar då ekonomi och framtidsdrömmar står på agendan. Under torsdagen kan Lejonportalen ger dig starka känslor och nya tankar. Fredagen kretsar kring en vän som har bekymmer medan lördagen ser riktigt härlig och avslappnande ut. Söndagen handlar om att hitta modet att våga fråga.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lite darrig inledning på veckan. Du är både obeslutsam och har lätt för att bli irriterad under måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att hitta svar på varför en situation blev så infekterad som den blev. Torsdagen blir en bra dag där du går in i en period med mer energi och glädje. Fredagen handlar om att göra saker för att du vill, inte för att du måste. Lördagen ger dig många valmöjligheter medan söndagen kretsar kring familjen och dina nära. Det blir en bra avslutning på veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med att vara väldigt verbal även om du inte får den respons som du hoppas på din öppenhet. Tisdagen blir en dag då du är aktiv i hemmet medan onsdagen er handlar om att ta seden dit du kommer. Lejonportalen på torsdagen ger dig både starka känslor och nya insikter. En dag då du kan uppleva en viss fysisk obalans. Fredagen blir en bra dag att träffa bekanta och vänner på medan lördagen mer handlar om att röra på sig. Söndagen blir en dag då du gärna vilar.

Jungfrun 23/8-22/9

på samma sätt som Tvillingarna känner du av att din härskarplanet går in i retrograd men det påverkar främst din förmåga att argumentera för din sak. Tisdagen och onsdagen kretsar kring barn eller djur. Torsdagen blir en dag med sprakande energier där du lätt blir känslosam. Fredagen handlar om möten och om att lära känna nya människor. Lördagen blir en dag då du föredrar att vara ute i naturen så mycket du kan. På söndagen fokuserar du på hälsa och på ditt inre välbefinnande.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med en envishet som hjälper dig att komma runt din vanliga obeslutsamhet. Tisdagen handlar om en investering medan onsdagen fokuserar på att säga hej till en person som är på väg att resa bort. Torsdagen blir en spännande dag där du kan känna av vissa fysiska förändringar. Under fredagen vet du inte riktigt vad det är du vill medan lördagen blir en dag då familjen är i fokus. Söndagen handlar främst om att leta djupt i ditt inre efter dina ärligaste känslor.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en frustration hos dig i början av veckan som handlar om att du inte riktigt kan ge uttryck åt det du känner. Onsdagen blir en aktiv dag, särskilt om du har möjligheten att vara utomhus. Under torsdagen tar livet en oväntad men välkommen vändning. Något du inte trodde skulle ske, men som du ändå hoppats på går igenom. Fredagen handlar om att aktivt leta svar medan lördagen blir rolig, social och rätt så stressig. Söndagen ägnar du gärna åt en mer kreativ hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att vara ovanligt tyst för att vara du. Måndagen handlar om djupa tankar och starka känslor. Tisdagen bjuder på miljöombyte och en rolig erfarenhet. Under onsdagen säger du stopp, jag orkar inte mer bara för att få den hjälp du behöver under torsdagen. Fredagen blir en livfull och väldigt social dag. På lördagen försöker du komma ikapp med ett projekt i hemmet. Söndagen handlar om en djupare insikt och ett större problem. Det blir en känsloladdad dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en oro i ditt tecken att du inte ska hinna med allt du planerat. På tisdagen får du ett positivt förslag som gör dig på bra humör. Onsdagen handlar om att göra saker för sig själv men också om att hjälpa andra. Torsdagen blir en händelserik dag där du bör ha huvudet på skaft. Fredagen handlar om nya miljöer och god mat medan lördagen verkar fokusera på sport och tävlingar. Söndagen handlar om ett dubbelt firande av något slag och om riktigt goda nyheter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på en släkting i början på veckan, ni två verkar prata bredvid varandra. Tisdagen handlar om att testa en möjlighet som ger ett ännu bättre utfall än förväntat. Onsdagen blir stressig, då ska du hinna med många olika saker. Torsdagen handlar om en resa och om att sätta nya mål med fredagen blir lugnare, men fortfarande spännande och utmanande. På lördagen upplever du något som är unikt. Söndagen handlar om starka känslor och glittrande drömmar och om att njuta av nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det uppstår en konflikt mellan dig och en närstående under måndagen där du tar parti mot hen. Tisdagen handlar om att samtala med varandra medan onsdagen bjuder på en del annorlunda tankegångar. Under torsdagen är du obekväm i dig själv, det känns som om något nytt är på väg in i ditt liv men du vet inte vad. Fredagen blir en aktiv dag, särskilt om du ägnar den åt sport. Lördagen handlar om att sätta tydliga gränser. På söndagen kan ett möte ge dig inspiration.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons