Så blir 9/9-15/9 för ditt horoskop

04 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Det blir en lugnare och mer harmonisk vecka för de flesta tecken. En vecka att hämta andan och reflektera över livet. Se hur den här veckan blir för just ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du går in i en lugnare vecka. Måndagen och tisdagen handlar om att sprida positiv energi på jobbet. Det finns en avslappnad busighet hos dig som får dina medmänniskor att må bra. Onsdagen handlar om ett personligt driv och måsten som du själv satt upp. På torsdagen tänker du långsiktigt och praktiskt medan fredagen fokuserar på familj och hem. Under lördagen visar du prov på intelligens och medlarförmågor när du lyckas stoppa en familjekris. Söndagen handlar om att vara här och nu.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan rätt så stressad men måndagen slutar på topp. Tisdagen handlar om att se lösningar och att ligga steget före. På onsdagen får du en respit från alla måsten medan torsdagen bjuder på en kombination av hårt arbete och mycket frisk luft. Under fredagen är det mycket att göra, men du är bra på att prioritera och det hjälper dig. Kvällen bjuder på ett kärt återseende och god mat. Helgen fokuserar en hel del på en investering som du eller du och din partner gjort.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ett lugn och en närvaro i nuet i början av den här veckan. Du stressar inte, utan tar en sak i taget. Det blir roliga och utmanande dagar där du pushar dig själv lite extra. Onsdagen och torsdagen handlar om att både driva på sig själv och samtidigt hitta en balans i vardagen. Du måste orka hela vägen fram till mål. Under fredagen väntar goda nyheter som rör ekonomin. Lördagen blir en intensiv och social dag medan söndagen främst fokuserar på vila och återhämtning.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en härlig energi i ditt horoskop på måndagen vilket gör att du inleder veckan på topp. Tisdagen och onsdagen handlar om nya kollegor, om att vara nyfiken och vilja lära känna de här personerna utan att ha förutfattade meningar. Under torsdagen tar du dig ton mot en chef som du anser har gått för långt. Fredagen handlar om att hitta balans men också om att ha kul och träffa vänner. På lördagen kan du vara rätt så ilsken, var medveten om ditt humör. Söndagen bjuder på träning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att säga i början av veckan, men du kan bli hetsig i humöret och uttrycka dig lite klumpigt. Onsdagen handlar om att dämpa upprörda känslor och eventuellt be om ursäkt om du märker att du gick för långt. Torsdagen blir en dag som främst passar till praktiskt arbete, idrott och att röra på sig. På fredagen är du på ett strålande humör. Du charmar alla du möter. Lördagen handlar om storslagna drömmar och långsiktiga mål. På söndagen hälsar du gärna på en äldre släkting.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med höga ambitioner och du ställer stora krav på dig själv. Måndagen och tisdagen blir stressiga dagar. Onsdagen handlar om att föra ett projekt i hamn medan torsdagen blir en dag då du är envisheten själv. Ingen kan rubba dina beslut. På fredagen jobbar du gärna praktiskt, unnar dig godsaker och umgås med vänner. Lördagen handlar om ett modigt beslut medan söndagen fokuserar på en segdragen konflikt. Du vill helt enkelt ge igen för gammal ost.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns en väldigt intensiv energi i ditt horoskop under måndagen och tisdagen. Du sätter igång en massa saker, både på jobbet och hemma, men du är för rastlös för att avsluta alla projekt som du påbörjat. Onsdagen kan bli en rörig dag där du både försöker få kontroll över allt som du startat upp samtidigt som du vill hinna hjälpa och stötta en ny kollega. Torsdagen handlar om fysisk attraktion medan helgen blir ett par roliga dagar som bjuder på ny miljö, inspiration och massor av glädje.

Skorpionen 23/10-21/11

Du startar upp veckan med ett inre lugn som du inte känt av på länge. Du är säker på dina beslut och du låter dig inte stressas av varken sjuka kollegor eller massor av uppgifter. Onsdagen handlar om att driva igenom ett projekt eller en affär. På torsdagen är du kreativ både i hur du uttrycker dig och i dina idéer. Fredagen handlar om att avsluta saker, men också om vänner och nöjen. På lördagen har du många aktiviteter inplanerade medan söndagen mer fokuserar på din hälsa och välbefinnande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att känna dig lite krasslig. Mycket eld i ditt horoskop gör dig rastlös, särskilt om du måste stanna hemma. Torsdagen och onsdagen handlar om att försöka kurera sig och att inte gå tillbaka till arbetet för tidigt. På torsdagen tänker du mer praktiskt än kreativt medan fredagen handlar om att bejaka din barnsliga sida. Det är genom att plocka fram ditt inre barn som du får fram de bästa idéerna. Helgen handlar till stor del om familjen och om att fatta ett gemensamt beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har haft en otroligt spännande inledning på hösten och det märks i början på veckan då du är ovanligt trött och dränerad på idéer. Måndagen och tisdagen handlar om att ta det lugnt och göra en sak i taget. Tillåt dig att komma ikapp både mentalt och fysiskt. Onsdagen bjuder på en rolig överraskning och en fin komplimang. Torsdagen blir en dag då du saknar något eller någon medan fredagen bjuder på ny vänskap och en fest. Helgen blir härligt harmoniska dagar.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att lära dig något nytt, antingen själv eller med en familjemedlem. Tisdagen och onsdagen blir intensiva dagar då du har mycket som ska planeras. Torsdagen handlar om att avstyra en katastrof och om att få människor att komma överens. Under fredagen gör du en insats för familjen eller en släkting. Helgen handlar om god mat och en extra guldkant på vardagen. På lördagen skämmer du bort dig själv medan söndagen bjuder på en hel del motion och frisk luft.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn vecka där du långsamt återhämtar dig från stress och konflikter. Måndagen och tisdagen blir härligt händelselösa medan onsdagen bjuder på inspiration och skratt. På torsdagen tar du tag i något som du lovat att göra. Fredagen handlar om att inte ta skit från en jobbig kollega, utan säga ifrån när hen går för långt. Lördagen bjuder på familjemys och hemmapyssel. Söndagen blir den mest kreativa och nytänkande dagen den här veckan. Det är en dag som inspirerar dig.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons