Så här blir 16/9-22/9 för ditt horoskop

11 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan bjuder både på Månförmörkelse, Supermåne och Fullmåne i Fiskarnas tecken. Se hur dessa starka Månkrafter påverkar ditt tecken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en känsla av att sommaren definitivt är förbi och det kan göra dig lite dyster. Supermånen på onsdagen får dig att känna dig mer harmonisk och i fas med naturen. På torsdagen går Månen in i ditt tecken och det ger dig en välbehövlig energikick inför helgen. Fredagen handlar om att satsa stort medan lördagen bjuder på en oväntad flirt. Det blir en dag med extra allt. Under söndagen gör du något för att glädja en släkting eller familjemedlem.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med fokus på det privata snarare än på jobbet. Tisdagen handlar om att förhandla medan onsdagen blir en dag som rör upp starka och välbehövliga känslor inom dig. Torsdagen sätter din förmåga att samarbeta på prov medan fredagen blir en rolig och social dag som slutar på topp. Lördagen handlar om att utveckla ett intresse eller en hobby som du har medan söndagen blir mer inriktad på att komma ikapp med saker som du ligger efter med.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med fokus på ett visst område men resultatet av ditt hårda arbete blir något annat än det du startade upp med. Måndagen och tisdagen handlar om att gjuta in energi och idéer i ett visst projekt. Onsdagens Månförmörkelse kan både få dig att lita mer på dina känslor och förkasta tidigare projekt som du haft, Torsdagen handlar om fokus och modet att börja om medan fredagen blir mer lättsam. Under helgen landar du i ett beslut som du äntligen fattat.

Kräftan 21/6-22/7

Det här blir en turbulent vecka för din del. Även under de mest eld influerade dagarna så är det mycket Måne och det påverkar dig i märgen. Måndagen och tisdagen handlar om en känsla av osäkerhet. På onsdagen kommer allt på en gång. Månförmörkelse, Fullmåne och Supermåne blir en känslomässig jordbävning för din del. Du blir skakad ända in i grunden och det är bra, eftersom det som kommer efter är början på något fantastiskt. Helgen handlar helt enkelt om att landa igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Veckan börjar med mycket tankar och idéer vilket driver på dig både privat och på jobbet. Under onsdagen får Månens påverkan på dig att ta en stor, känslomässig risk och det kommer att betala sig. När du visar dig så här sårbar blir det lättare för din vän/partner att vara sårbar tillbaka. Torsdagen handlar om att hitta ditt inre lugn och om en konflikt på jobbet. Fredagen blir en intensiv men rolig dag medan lördagen handlar om att sätta gränser. Söndagen blir en aktiv utomhusdag.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns ett behov och en vilja att komma långt under måndagen och tisdagen. Det kan till och med bli tal om övertid de här dagarna. Onsdagen bjuder på dramatik eftersom det är många som påverkas känslomässigt av Månen. Torsdagen blir en dag då efterdyningarna av allt drama klingar av och det blir dags att be om ursäkt. Fredagen handlar om stabilitet och om hemmalyx. Under lördagen träffar du gärna vänner medan söndagen handlar om att vara rak i din kommunikation.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du startar upp veckan med ett tydligt mål som du jobbar mot under måndagen och tisdagen. På onsdagen vänds alla dina förutsättningar upp och ned och du tvingas att tänka om helt. Det blir en dag då du också riskerar en utskällning från en känslosam chef. Torsdagen handlar om att vara modig medan fredagen fokuserar på lugna jordenergier som dämpar de värsta känslostormarna i dig. Lördagen handlar om familjen och hemmet medan söndagen bjuder på en tävling.

Skorpionen 23/10-21/11

För den känslosamma Skorpionen blir den här veckan en utmaning. Den börjar bra, med mycket vilja och energi under måndagen och tisdagen. På onsdagen tar det tar tvärstopp. Fullmånen uppmuntrar dig att våga vara ärlig och öppen i dina känslor. Är det något du kämpar med så är det just att öppna upp dig, allra helst inför personer som du inte känner så väl. Torsdagen blir en dag då du säger nej medan fredagen blir kreativ och uttrycksfull. Helgen handlar om passion och äkta kärlek.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att känna dig lite vilsen och den känslan kulminerar under den dramatiska onsdagen. Du upplever känslor på ett helt nytt sätt och du tvingas att konfrontera dina mörkaste sidor. Torsdagen blir en bra dag då det kommer in eld och energi i ditt tecken. På fredagen tar jord över med sin stabila påverkan och det gör fredagen till veckans bästa dag. Lördagen handlar om hösten medan söndagen bjuder på ett roligt dilemma och en möjlighet att överraska en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska virrig inledning på veckan. Du samarbetar med en person som saknar struktur. Tisdagen handlar om regler och att komma överens. Under onsdagen upptäcker du att du också kan bli dramatisk, särskilt när du styrs av starka känslor. Torsdagen blir en rolig och utvecklande dag medan fredagen fokuserar på fest och lyx. Lördagen kretsar kring hemmet och att ta hand om dig själv medan söndagen mer fokuserar på ditt yttre och på hård träning.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du startar veckan med att försöka komma vidare i en affär. Måndagen och tisdagen blir dagar då du sitter i många möten. På onsdagen bör du undvika att fatta ekonomiska beslut eftersom du inte använder hjärnan utan helt förlitar dig på dina känslor. Torsdagen och fredagen blir bra dagar då du gärna är utomhus en hel del. På lördagen gör du något tillsammans med en familjemedlem medan söndagen ger dig lite mer egentid. Det blir en dag då du testar en idé som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med väldigt mycket vatten i ditt tecken och det gör dig ganska labil i dina känslor. Du har nära till både tårar och skratt de här dagarna. Onsdagen blir en vändpunkt för din del. De starka influenserna från både Supermånen och Fullmånen i ditt eget tecken får dig att slå in på en helt ny väg. Torsdagen handlar om en sanning som någon dolt för dig. Fredagen och lördagen blir harmoniska dagar medan söndagen fokuserar på en konflikt och på att försöka lösa problemet.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons