Veckans horoskop vecka 39 –så blir 23/9-29/9 för ditt stjärntecken

18 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
stjärnhimmel
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan vandrar Solen in i Vågens tecken och det skapar balans hos vissa medan andra kan känna oro, kärlek eller stark passion. Se hur ditt tecken påverkas och läs ditt personliga horoskop för vecka 39, 23-29 september.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV: Så firar Flora Wiström tjejnyårBrand logo
POV: Så firar Flora Wiström tjejnyår

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en stark nyfikenhet på nästan allt. Måndagen och tisdagen blir dagar då du utforskar och upptäcker, både på och utanför jobbet. Under onsdagen fokuserar du mycket på din familj medan torsdagen handlar om att inte låta känslorna ta överhand. Fredagen blir en livlig och intensiv dag. Lördagen handlar om utmaningar men också om att lära känna nya människor. På söndagen stanna du gärna hemma tillsammans med familjen. Det blir en dag då ni planerar tillsammans.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med att lära känna en ny kollega. Måndagen och tisdagen blir sociala dagar då du pratar en hel del. På onsdagen håller du dig mer för dig själv, du behöver få utrymme till att rensa dina tankar. Torsdagen bjuder på en känslomässig berg och dalbana, särskilt för Oxar som har ett förhållande. Någon flirtar med dig och det väcker heta känslor. Fredagen och lördagen fokuserar på utomhusaktiviteter medan söndagen bjuder på en utflykt och en trevlig överraskning.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med dubbel influens från Tvillingen och det gör dig väldigt pratglad och social. Tisdagen handlar om att våga lita på dina känslor. Under onsdagen träffar du en nära vän medan torsdagen fokuserar mer på fysiska utmaningar och roliga aktiviteter. På fredagen tenderar du att göra av med alldeles för mycket pengar på något du inte behöver. Lördagen handlar om vardagslyx medan söndagen utmanar ditt sätt att tänka kring din familj och ditt privatliv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en aktiv inledning på veckan. Det finns en tendens till stress både under måndagen och tisdagen, men du kan hålla den i schack om du bara gör en sak i taget. Onsdagen handlar om en chef och hens dåliga ledaregenskaper. På torsdagen försöker du inte låta dina känslor ta kommandot. Du vill framstå som kall och analytisk. Fredagen handlar om eld, liv och att njuta av dagen. Det blir en rolig och glittrande kväll. Helgen bjuder på flera fysiska och krävande utmaningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en vilja att övertala och övertyga under måndagen. Tisdagen blir lite lagom ansträngande. En konflikt på arbetet kan försämra din förmåga att fokusera. Onsdagen handlar om roliga aktiviteter och om att utmana sig själv. Torsdagen blir en mysig dag då du är impulsiv. Du kanske går ut med vänner eller kollegor. Fredagen blir stressig och intensiv. På kvällen vill du bara stanna hemma medan lördagen är mer lämpad för en utekväll. På söndagen påbörjar du ett nytt projekt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med dubbel influens från Merkurius vilket gör att du kan sälja in vilka idéer som helst. Tisdagen och onsdagen blir stressiga dagar med många av dina kollegor frånvarande eller sjuka. Du blir den som får steppa upp och ta ansvar. Torsdagen handlar om familjen och om att reda ut en konflikt hemma. Fredagen influeras av eld och ger dig en välbehövlig energikick inför helgen. Lördagen blir rolig, men samtidigt väldigt intensiv. På söndagen shoppar du gärna och fikar med en vän.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns en förvirring hos dig under måndagen och tisdagen. Du har svårt att fokusera och du tenderar att dagdrömma. Onsdagen handlar om att ta ansvar för dina handlingar medan torsdagen kan bjuda på både drama och konflikt. Fredagen blir stressig, intensiv men samtidigt rolig och givande. På lördagen gör du dig redo för fest. Det blir en glittrande kväll. På söndagen hämtar du andan genom att tillbringa tid ute i naturen. Det blir en dag fylld av djupa tankar om framtiden.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan på offensiven. Det finns ingen som kan få dig att tänka positivt, särskilt inte under måndagen. Tisdagen och onsdagen blir lite bättre undan för undan. Det kommer in mer positiv energi i ditt tecken och du börjar vilja aktivera dig igen. På torsdagen möter du en inspirerande person medan fredagen handlar om passion. Fredagen kan bjuda på ett intressant möte. Under lördagen är du känslosam medan söndagen står för lugn och ro. Då hittar du tillbaka till din inre balans igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är mycket prat och lite verkstad för dig under måndagen. Du har många idéer men inte fokus nog att utföra dem. Tisdagen och onsdagen handlar om att lita på din magkänsla och att inte döma nya kollegor innan du lärt känna dem. Torsdagen blir rolig och aktiv medan fredagen kan bjuda på drama och gräl. Det finns mycket starka känslor den här dagen och du är inte den som tar skit. På lördagen är du härligt utvilad och redo att göra något annorlunda. Söndagen bjuder på en del inomhusprojekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du börjar veckan med att utmana dig själv verbalt. Det kan vara genom att läsa eller prata ett främmande språk. Tisdagen handlar om att samarbeta medan onsdagen kan bjuda på en spontan utekväll. På torsdagen är du trött och det finns en risk för misstag. Gör du fel så stå för det. På fredagen är du charmen själv och du märker att du är ovanligt populär. Du umgås gärna med många personer samtidigt, det kan vara med arbetskollegor eller i ett vänskaps gäng. Helgen blir spektakulär.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med en kurs eller utbildning. Det blir både utmanande och intressant. Tisdagen handlar om familjen och era gemensamma planer medan onsdagen fokuserar på jobb och ett slitsamt projekt. Det blir en lång dag. Torsdagen blir lättsam och uppdelad i både teoretiskt arbete och praktiskt jobb. På fredagen är du gärna hemma och myser. Under lördagen lär du dig en massa nya saker. Söndagen bjuder på en utflykt och mysfika med en äldre släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har ett behov av att sätta igång en massa projekt den här måndagen, men du tenderar att tröttna snabbt och gå vidare till nästa utmaning. Tisdagen och onsdagen handlar om sunt förnuft och om att fatta kloka beslut. Torsdagen blir en kärleksfull dag, särskilt om du har barn eller djur. På fredagen kan det hända att du festar loss med dina vänner medan lördagen mer fokuserar på din partner eller familj. På söndagen avslutar du veckan genom att skämma bort dig själv rejält.

POV: Millennials video-ångest på sociala medierBrand logo
POV: Millennials video-ångest på sociala medier
Annons