Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

5 julkalendrar att ge bort till någon du tycker om

29 nov, 2015
AvLisa Segerson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE mat och vin har listat 9 härliga och lyxiga godiskalendrar på sin hemsida. Vi har valt ut våra 5 favoriter – fina julkalendrar att ge bort till någon speciell runt advent. Och vi lovar, det finns kalendrar för alla smaker – så länge du älskar sötsaker.

En härlig julkalender är en perfekt adventspresent att överraska dina nära och kära med i helgen. Det behöver dock inte alltid vara en klassisk chokladkalender som ges bort. Nu finns det mängder av roliga alternativ för alla typer och smak.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Här nedan hittar du topp fem av ELLEs favoritkalendrar inför julen 2015. Vem vill du ge bort en härlig kalender till?

1. Till chokladälskaren.

Till alla som älskar choklad: Varning för beroende! Den här chokladkalender med eko-märkta godbitar är från Summerbird i Danmark. Kalendern finns att fynda på inreda.com .

2. Till lakrits-fantasten.

ELLES favorit! En julkalender fylld med lakrits från Johan Bülow. Helt klart en nytänkande och rolig idé.  Kalendern finns på NK, Illums Bolighus och på chokladolakrits.se.

Annons

3. Till finsmakaren.

Det här är en lyxig adventskalender med Valrhona choklad. Kalendern är fylld carréer av mörk choklad och mjölkchoklad i åtta sorter. (Utmaningen blir att inte äta alla bitar på samma gång). Kalendern finns på inreda.com.

4. Till teälskaren.

Känner du någon riktig teälskare? Då är det här den perfekta adventspresenten. Kalendern är nämligen fylld med lösviktsteer av olika smaker och sorter. En smak för varje dag fram till julafton. Kalendern finns på Designtorget.

 

5. Till fashionistan 

 

Till alla modeälskare där ut! Valrhona har i samarbete med modeskaparen Christian Lacroix gjort en lyxig modekalender. Den finns i två varianter, en rosa med blandade praliner och en röd med bara mörk choklad. Finns att handla på inreda.com.

Läs också: Så skapar du en perfekt netflix-garderob

Inlägg inspirerat av Suzanne Ribbings blogg på ELLE mat och vin

Annons