Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Vid den här åldern är det störst chans att hitta äkta kärlek

28 sep, 2024
AvEmma Castman
Carrie och Mr Big
Visste du att det finns ett gyllene åldersspann då chansen att hitta äkta kärlek är som störst? Spana in de magiska siffrorna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärntecken

På jakt efter den stora kärleken, men är osäker på hur du ska gå till väga för att hitta rätt? Mycket kan hänga på vilken ålder du är i när du börjar dejta – det finns nämligen en period då chansen är betydligt större att vi springer in i ”the one”.

Så, vad är det gyllene åldersspannet? Genom att studera mänskligt beteende i kombination med matematik har experter hittat ett mönster som visar att vi mellan 27 och 35 årsålder ökar våra möjligheter att hitta sann kärlek.

Viktigt att inte sluta dejta

På frågan om vi lika bra kan strunta i att dejta innan 27, är svaret nej! Alla vi dejtar under de tidigare åren hjälper oss nämligen att hitta rätt senare. De vi dejtar under våra unga år hjälper oss att förstå vad vi verkligen behöver och vill ha. Samtidigt som vår förmåga att observera och analysera kring vad som passar oss bäst blir bättre och bättre.

Annons

Experter menar att vi mellan 27 och 35 är tillräckligt mogna för att förstå vad vi verkligen behöver och vill ha – och att vi vid denna ålder har mer realistiska förväntningar på relationer. Vi ger oss själva lite tid att experimentera när vi är unga, och börjar på allvar överväga potentiellt "äktenskapsmaterial" när vi når mitten till slutet av tjugoårsåldern.

Ingen regel utan undantag

Matematik ljuger inte, men det gör inte hjärtat heller. Så om du har hittat någon du kan tänka dig att spendera resten av ditt liv med innan du fyllt 27, betyder det inte att de inte är sann kärlek. Gå efter det du tror är bäst för dig!

Artikelinspiration: Bright Side

Foto: TT

Annons