Boka bord på äventyrlig pop-up-restaurang – mitt ute i naturen
Båda restaurangerna är bara öppna en dag vardera, så det gäller att pricka in dem. I Sverige öppnar den i Kullaberg den 1 juli och i Danmark i Boesdal Kalkbrud den 17 juni. Pop-up-restaurangerna är en del av upptäcktsguiden Scandinavian Detours som whiskeymärket Talisker tagit fram tillsammans med några av Skandinaviens främsta äventyrare. Guiden vill få fler att upptäcka den skandinaviska naturen och har samlat ett helt gäng svenska, norska och danska guldkorn, redo att upptäckas för alla som vill.
– Vår matlagningsfilosofi handlar om rena och starka smaker med nordiskt ursprung, kombinerat med teknik som hjälper råvarorna att behålla sin naturliga skönhet, säger Filip Fastén från Agrikultur i en kommentar. Att öppna en restaurang mitt ute i naturen som förenar mat och dryck med äventyr känns helt rätt för oss.
Platserna till sittningarna är begränsade och bokas på på www.scandinaviandetours.com/pop-up-restaurants. Äventyrsguiden hittar du på www.scandinaviandetours.com. Semestra på hemmaplan låter inte så tråkigt längre känner vi!
Kockarna Filip Fastén och Joel Åhlin från Agrikultur.
Två av rätterna som kockarna serverade vid presseventet för sommarkonceptet.
Foto Hanna Bergström och Joel Åhlin