Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

ELLE Visit möter Engla Löf: "Jag har gått in i en business girl era"

22 okt, 2024
AvBetty Regnström Larsson
I andra avsnittet av ELLEs programserie ELLE Visit möter vi content creatorn Engla Löf i hennes lägenhet i Vasastan i Stockholm. Hon visar oss runt i lägenheten, berättar om sin dagliga sminkrutin och visar upp sin ELLE-gala outfit som hennes storasyster har sytt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Content creatorn Engla Löf bjuder hem till sin färgglada tvåa mitt i Vasastan, i Stockholm. Hennes absoluta favoritrum är vardagsrummet. Här samsas färgglada loppisfynd med unika detaljer – som exempelvis en spektakulär vas som egentligen är en vinkylare.

– Det är viktigt att man blir glad när man kommer in i sitt hem. Hemmet ska ju vara ens trygga plats, men man vill ju också att det ska reflektera en själv, säger Engla Löf.

Engla visar ELLE sina favoriter i hennes "Hannah Montana-garderob". Bland annat sin ELLE-gala outfit – som hon också bar när hon tog studenten. Det är hennes syster som står bakom kreationen och Engla beskriver plagget som hennes absoluta favoritplagg.

–Den här bar jag på ELLE-galan och kände mig så fin. Så nu får vi se vad nästa stora grej blir, det kanske blir bröllop som jag bär den på nästa gång.

Se hela Englas lägenhet i videon ovan och hör henne berätta om en lite vågad present till pojkvännen samt se hennes dagliga hud- och sminkrutin.

I programserien ELLE Visit får vi följa med hem till kändisarnas trygga boning. Här får du personliga intervjuer, skönhetstips, inredning och humor i ett och samma format. Se fler avsnitt här.

Annons