Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Fitness-bloggarens bilder bevisar att vikt bara är en siffra

27 jul, 2016
AvJoel Linde
Fitness-bloggaren Kelsey Wells har följt träningsprogrammet BBG i 1,5 år och hon har endast tappat drygt 2 kilo. Med de här bilderna vill hon visa att vikt bara är en siffra och att det finns många andra saker som är viktigare att tänka på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kelsey gick upp 25 kilo när hon var gravid, och två månader efter förlossningen började hon följa ett träningsprogram för att komma i form igen.

Hon är 170 cm lång och hade målet att gå från sina 66 kilo till ungefär 55 kilo för att ”få på sig sina smalaste jeans”.

Efter några månader hade hon nått den vikten, men när hon fortsatte träningen studsade hon upp igen, för att hamna på 63,5 kg, endast 2,5 kg lättare än när hon började träningen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hon skriver att hon först kände sig lite besviken eftersom hon hade som mål att vara lättare, men sen tänkte hon om.

Annons

LÄS ÄVEN: 5 VÄLTRÄNADE SVENSKAR SOM (TYDLIGEN) ÄR FETA ELLER ÖVERVIKTIGA – ENLIGT SCB

”Strunta i vågen! Sluta hänga upp er på siffran på den jäkla vågen. Sluta tänka att er vikt representerar era framsteg, och snälla rara, sluta låta er vikt ha någon som helst effekt på din självkänsla,” skriver hon.

På den första bilden väger hon 66 kg, på den andra 55, och på den tredje 63,5.

Nyligen lyckades hon spräcka sina smala jeans när hon försökte tvinga på sig dem, och enligt hennes gamla mål och värderingar hade det varit ett tveklöst tecken på misslyckande.

Annons

”Men tack och lov lärde jag mig till slut att mäta framgång genom sånt som betyder något – styrka, förmåga, uthållighet, hälsa, och LYCKA.”

Och visst är hennes förvandling ganska imponerande?

Kelsey la upp den här bilden för att visa att det inte behöver ta 1,5 år för att se resultat.

Söt unge har hon också!

Annons