Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Följ med våra bloggare på semestern i sommar!

24 jul, 2015
AvOlle Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kan du – som vi – inte få nog av våra bloggare här på ELLE.se?Vi har därför skickat med dem vårat Instagram-konto på semestern där du får följa med dem under varsin vecka och ta del av deras vecka med tips på resmål, somriga recept, modeinspiration, somriga middagar och allmänt vackra bilder – och mycket, mycket mer!

I sommar – med start idag – kommer vårt Instagram-konto ElleSverige att följa med några av våra bloggare på turné. In och gör som 35.000 andra – följ oss på Instagram! (Eller följ oss på Facebook för att ta del av de senaste uppdateringarna först).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

v. 28 – Anja Forsnor gav oss massor av härliga sommarbilder och recept.

v. 29 – Emilia de Poret gav oss en vecka sprängfylld med mode och fina detaljbilder.
v. 30 – Följ med Elsa Billgren till Italien via Instagram!
v. 31 – Linnéa Johansson (f.d. bloggare hos oss, numera på Elle Mat & Vin)

Vi har dessutom samlat dem allihop och frågat hur vi kan få ta del av dem och deras liv ännu mer i sociala medier. Scrolla ner och hitta din favorit!

Annons
Foto: Studio Emma Svensson

Anja Forsnor

Anja jobbar med sina tre största passioner – mat, träning och hälsa. Med råvaror från växtriket inspirerar hon till en grönare väg i köket, som både är god och snabblagad. Här på elle.se bjuder hon på härliga recept och delar med sig av sina bästa tips för en hållbar livsstil.

Instagram: anjaforsnor

Twitter: anjaforsnor
Facebook: anjaforsnor

Foto: Studio Emma Svensson

Brita Zackari

Annons

Brita Zackari är radiopratare, tv-programledare och manusförfattare. Hon tränar sporadiskt men ganska hårt, är tokig i krämer och gråmelerat, köper samma plagg om och om igen och kommer eventuellt att inom en snar framtid sälja allt hon äger för att kunna ägna hela livet åt att surfa. Eventuellt. Hennes blogg handlar om ungefär det. Och mycket annat (under den senaste tiden även sötchock-bilder på hundvalp)

Twitter: brita_z
Instagram: britazackari

Foto: Studio Emma Svensson

Elsa Billgren

Annons

Elsa är programledare, bloggare och vintageälskare. Hon bor med sin man och katt på Södermalm i Stockholm, samlar på gamla brudklänningar, inreder och skriver böcker. Och en grym blogg!

Instagram: elsabillgren

Pinterest: http://www.pinterest.com/elsabillgren/
Facebook: Elsa Billgren

Foto: Studio Emma Svensson

Emilia de Poret

”Jag brukar alltid säga att jag har ett ben i modebranschen och det andra i musikbranschen. Tack vare min bakgrund som sångerska och artist upptäckte jag tidigt modets magiska värld, scenen blev en kreativ frizon där alla modestilar var tillåtna. Idag rapporterar jag om trender och modefenomen i medier som TV, radio och press. Jag drivs av nya möten med kända liksom okända människor inom mode, musik, skönhet och livstil. Några av dessa möten kommer ni få ta del av i min blogg här på elle.se liksom min vardag som innehåller allt från blöjbyte till haute couture-visningar.”

Annons

Twitter: EmiliadePoret
Instagram: EmiliadePoret

Foto: Studio Emma Svensson

Emma Svensson

Emma Svensson är en mångsysslande frilansfotograf och äventyrs-wannabe. Här på elle.se bloggar hon om livet bakom kameran. Följ med behind the scenes, se bilder, få fototips, bli inspirerad och utmanad.

Instagram: rockfotoemma

Twitter: rockfotoemma

Facebook: https://www.facebook.com/rockfotoemmas

Foto: Studio Emma Svensson

Hanna Stefansson

Annons

Hanna Stefansson bor i Stockholm där hon jobbar som Marketing Manager på Uber. Hon har även uppdrag inom fotografering och styling och driver tillsammans med Johanna Bradford workshops under namnet Frukostfolket. I bloggen delar Hanna med sig av sina dagar med stort fokus på resor, frukostar och mode.

Instagram: HannaStefansson

Twitter: HannaStefansson

Foto: Studio Emma Svensson

Marie Serneholt

Marie Serneholt är programledare, artist, modell – och bloggare. Du följer hennes liv bäst här på elle.se.

Annons

Twitter: marieserneholt
Instagram: marieserneholt

mona-johannesson1

Mona Johannesson

Jönköpingstjejen Mona började jobba som modell vid 14 års ålder och är i dag en av Sveriges främsta fotomodeller. Som 16-åring flyttade hon utomlands och hemadresser genom åren har hon haft i både Paris, London, Milano och New York. Bland uppdragsgivarna hittar vi bland annat modehus och designers som Chanel, Elizabeth Arden, Valentino, Dolce & Gabbana, Filippa K, Rodebjer, Tommy Hilfiger, Nina Ricci, MAC, MiuMiu, Luella Bartley, Acne samt magasin som ELLE, Vogue (franska, italienska, amerikanska, brittiska, tyska och japanska), Numero – och många fler.

Annons

I dag delar Mona tiden lika mellan modellkarriären och tillvaron som ägare av en hästgård i Växjö. Åtta egna hästar, en modellkarriär, en blogg och mycket mer – tid är inget som det finns mycket över av i Monas liv…

Instagram: monajohannesson

DF5E9243_2_2

Ruth Vega Fernandez

Ruth Vega Fernandez was born on the Canary Islands, grew up between Sweden and Spain. Lived in the US for a while and finally set root in France where she’s been living for almost 20 years.

Annons

Nowadays she mostly moves between her Belleville home in Paris, Stockholm and wherever work and adventure takes her.nHer work as an actress in both theater and film keeps her on the road a big part of the time.

Blogg: ruthvegafernandez

Theres2q

Theres Alexandersson

Theres Alexandersson är 22 år, uppvuxen i Uddevalla och bor just nu i Kristianstad i Skåne (när hon inte reser jorden runt med sin pojkvän vill säga). Mode, inredning och snowboard står på intresselistan, polisplanerna lades på hyllan när modellkarriären inleddes. Sitt första modelljobb gjorde hon 2010 under New York Fashion Week då hon gick Calvin Klein exclusive. Sedan dess har hon synts i tidningar som Harpers Bazaar, V Magazine, Vogue och givetvis ELLE samt i kampanjer för Max Mara, Max Azria, H&M och Topshop. På visningskontot finns designers som Dolce & Gabbana, Paul Smith, Chloé, Alexander Mc Queen, Lanvin och många fler. I Sverige representeras hon av Stockholmsgruppen. 2010 var hon med på den prestigefulla Top 10 new faces och 2012 utsågs hon till Årets modell på ELLE-galan.

Instagram: alextheres

Annons