Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

H&M öppnar ny outletbutik

20 sep, 2018
AvJohanna Lejon
H&M öppnar outlet i Hallunda
Snart öppnar ännu en så kallad H&M Outlet. Den 23 november, på Black Friday, slår man upp dörrarna till butiken i Hallunda.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nu händer det grejer för H&M! Inte bara lanserar man hundkollektion och nytt samarbete – en ny H&M Outlet är också på gång.

Det är tidningen Mitti som, bland andra, skriver om nyheten om outleten. Butiken kommer att vara 1400 kvadratmeter stor och ligga i Hallunda centrum. Öppningsdag blir på självaste Black Friday, den 23 november 2018.

H&M-butikens sortiment ska, enligt uppgift, omfatta tidigare klädkollektioner.

Inte H&M:s första outletbutik

H&M:s outletbutik i Hallunda är långt ifrån kedjans första. I våras valde man att profilera om hela tre H&M till outletbutiker. Då gällde det butikerna i Stinsen köpcentrum i Sollentuna, i Mirum i Norrköping och i Entré i Malmö.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Man ska dock inte göra misstaget att förväxla H&M:s Outletbutiker med varumärket Afound.

– Afound handlar om att göra det som USA har varit duktiga på länge; att hitta ett sätt att kunna köpa en mix av många varumärken till lägre pris, att hitta sin stil utifrån flera olika märken, har H&M:s Sverigechef Daniel Ervér förklarat för Dagens Nyheter.

I H&M Outlet-butikerna säljs enkom H&M:s egna kläder.

Outletkonceptet har tidigare testats av H&M i Storbritannien och i Tyskland. Där har det fungerat mycket bra, enligt H&M själva.

Foto H&M (föreställer dock en annan butik än den ovan nämnda.)

Läs mer:

5 internationella outlets värda ett besök

Afound är H&M:s nya varumärke – och då lanseras det

Åhléns öppnar två outletbutiker – riktar sig till dem som vill fynda snyggt

 

Annons