Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Hon gör kronor av snäckskal – och de är helt otroliga

28 jul, 2016
AvJoel Linde
Vill du ha något snyggt till strandbröllopet, temafesten eller kanske bara rocka en lite ovanlig huvudbonad nu när alla andra ska ha fiskarmössa igen? Då har du lösningen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Chelsea Shiels från Melbourne i Australien är florist och har länge gjort väldigt uppskattade blomsterkransar. Men nyligen gick hon över till vad som förmodligen är motsvarigheten i Ariels land i det djupa havet – snäckskalskransen, eller vi kanske snarare ska kalla det för en krona.

”Jag har alltid velat vara Ariel, ‘nere på botten’. Jag är en riktig strandluffare. Det var där min besatthet av havet och snäckskalen kom ifrån,” säger hon till Cosmopolitan.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Till en början var kronorna något hon gjorde för sig själv, men när trenderna började svänga kände hon att det var något som folk kanske skulle uppskatta.

Och visst uppskattar vi dem.

LÄS OCKSÅ: 11 heta hösttrender som du kan bära redan nu

Kronorna finns att beställa via Chelseas shop på Etsy.

Annons