Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Johanna liverapporterar från Oscarsgalan!

18 feb, 2015
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

På söndag är det dags för årets Oscarsgala. Förutom en underhållande gala, prestigefyllda filmpriser (och kanske en och annan superselfie) så är det galornas gala när det gäller röda mattan. Det brukar inte vara svårt att i efterhand rapportera om vackra och uppseendeväckande klänningar, det är snarare svårt att välja. På måndag ser du givetvis våra favoriter här på elle.se.

Vill du ha ännu mer Oscars så rekommenderar vi att du rattar in rätt webbkanal under natten och följer vår bloggare (tillika journalisten och podcastaren) Johanna Swanberg som underhåller i SVT Flow under hela natten (nästan). Tillsammans med Hanna Hanapee Persson leder hon SVT Flows sändning från Oscarsgalan. De sänder mellan 00 och 06 och med sig har de filmproffset Agneta Perman och ett gäng olika andra experter.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

SVT Flows sändning hittar du på (duh!) www.svtflow.se

Johanna Swanbergs underhållande blogg finner du här >

Av Lisa Arnell

IMG_1218-670x650-1

Agneta Perman, Hanna Persson och Johanna Swanberg – dina Oscarsguider i public service!

Annons