Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Julapparna som hjälper till med julklapparna

11 dec, 2011
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Julen står för dörren och alltför ofta drar den med sig stress över klappar, mat och allmän planering. Ta hjälp av det stora utbudet av appar, allt fler är de som hjälper dig planera både det ena och det andra – till exempel inköp av presenter, julbordsmaten och hur du slår in dina klappar. Vi har listat ett gäng som hjälper dig med en del av detta, de nedan är för iPhone och/eller iPad. Har du några andra tips? Kommentera och tipsa oss gärna!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Till iPhone:

Gift Plan – 22 kr

Hjälper dig att planera dina inköp. Här kan du lägga in datum (födelsedagar, mors dag etc) olika personers storlekar och liknande samt få påminnelser när de fyller år.

WrappingCloth – 7 kr.

Lär dig att göra vackra paket genom att slå in dem i tyg.

Delivery Status – 38 kr.

En app som låter dig ha full koll på leveranser från olika leverantörer.

Julklapp – gratis

Skapa ordning och reda i din telefon. Appen julklapp låter dig lista julklappsidéer och mottagare samt sammanställa en inköpslista. Extra mycket hjälp kan du få av dina Facebook-vänner om du kopplar appen till ditt Facebook-konto. Då kan alla dina vänner se vilka julklappar du behöver hjälp med – de kan lägga till idéer och kommentera alltsammans. Dessutom kan du hitta julklappsinspiration i dina vänners listor.

Annons

Wunderlist – gratis.

Samla allt du måste hinna med innan jul i do-appen Wunderlist (finns även i HD för iPad).

My Christmas Gift List – 22 kr

En app som låter dig lägga in hur mycket klapparna får kosta, göra en nedräkning till julen och mycket mer.

Om du har en iPad finns det ännu mer:

Julbord – gratis

Restaurangguiden Gastrogates julbordsapp listar vilka som erbjuder julbord i år och hur mycket de kostar. Boka bordet direkt i appen eller ring upp dem.

Corkulous – 38 kr.

En app för att hålla koll på dina idéer, vad de än nu kan vara.

Den Goda Julen – gratis.

Receptapp med flera favoriter på julbordet. Sillinläggningar, julskinka, köttbullar och Janssons frestelse – och en hel del vegetariska rätter.

Mauds Jul – 75 kr

Maud Onnermarks julkokbok Lättlagad julmat och julgodis finns numera som applikation för iPad. Här finns lättöverskådliga recept på hela julens mat.

CookIt – 7 kr

Gör din iPad till en kökstimer. Skriv in allt du ska laga och ange koktider så hjälper appen dig att räkna ut när du ska börja med vad.

Pocket Wine – 28 kr

Pocket Wine gör vinvärlden lite enklare. För dig som gillar att förstå vad det är du häller i glaset.

Annons