Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Polisen Mikaela har blivit superhjälte – här tackar hon för allt stöd

04 aug, 2016
AvJoel Linde
Här tackar hon för allt stöd – och efterlyser konstnären bakom den häftiga bilden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För någon vecka sedan uppmärksammades polisen Mikaela Kellner efter att hon gripit en man som stal hennes väns mobiltelefon i en park i Stockholm.

Gripandet fångades på bild, och det som gjorde att den spreds till de flesta svenska medier och även många internationella var det faktum att Mikaela inte var i tjänst när det skedde, utan var i parken för att sola, iklädd endast bikini.

I ett blogginlägg berättar hon nu om vad som hände efter det att bilden fått spridning.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

”Viktigast av allt är att jag vill tacka alla som hyllat mig, skrivit fina kommentarer och ni som tagit mig i försvar mot de som kritiserat mig! Ni gör mig så fantastiskt glad!!”, skriver hon.

Hon svarar även på varför hon la upp bilden.

”Efter ingripandet fick jag veta att min vän tagit en bild på mig. Vi skrattade åt bilden för att det blev en komisk situation att ingripa iklädd bikini. Mina vänner har aldrig sett mig agera som polis och var en aning chockade över vad som hände och att det gick så snabbt. Ytterligare en aspekt som för oss gjorde det komiskt.”

Hon förklarar också att de diskuterade om de borde publicera bilden eller inte, och kom fram till att den kunde användas för att informera folk om hur lätt det är att bli bestulen i parker.

Mikaela Kellner passar även på att efterlysa konstnären till den här bilden som någon anonym beundrare skapat av henne.

Läs hela hennes inlägg här.

LÄS ÄVEN: SE NÄR MIKAELA GRIPER TJUVEN – I BARA BIKINI

Annons