Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Purobeach club i Marbella – en klubb att besöka

02 sep, 2016
AvJenny Fredriksson
Vill du uppgradera din strandupplevelse med Medelhavet som oslagbar backdrop? Spana in Purobeach club Marbella för det ultimata poolhänget. ELLEs moderedaktör var där i somras – och har blivit kär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att hänga på en Purobeach club är som att gå på en skön klubb med bra musik, tjusiga drinkar och smaskig mat, med Medelhavet som gudomlig backdrop. Själva klubben ligger i Estepona, precis utanför Marbella. Den har en skön, avslappnad och klubbig atmosfär med schyssta DJs som spelar house. Dessutom älskar vi vibben och de ljuvliga vita tygparasollerna med fransar.

Upplägget är att man hyr en bädd antingen vid poolen eller stranden. Man kan också lyxa till det med olika typer av härliga paket spa- och matupplevelser.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Purobeach club finns även i Barcelona, Palma, Vilamoura och sist men inte minst i Dubai. Bakom Purokonceptet ligger den svenska entreprenören Mats Wahlström. Allt började med en dröm om att driva ett hotell i Palma. Han har jobbat stenhårt för att sprida Purokänslan över hela världen.

Spana in hemsidan Purobeach club Marbella för information och inspiration.

LÄS OCKSÅ:

19 av världens vackraste stränder att drömma sig bort till

13 bra stränder och havsbad att besöka i Sverige

6 recept på somrig buffémat värdig ett lyxhotell

Annons