Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

"Vi har ett hemligt projekt på gång till vår marathonlånga sändning"

20 feb, 2015
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det finns folk som gillar Oscarsgalan. Och så finns det folk som GILLAR Oscarsgalan.

ELLEs bloggande journalist och podcastproffs (och numera även programledare då!) Johanna Swanberg tillhör den senare kategorin. Vi skulle lätt kunna använda än starkare adjektiv om vi ville. Under Oscarsnatten bevakar och kommenterar hon galan för SVT Flow – missa inte det. Vi ville så klart kolla läget med Ms Swanberg inför galornas gala.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vad ser du mest fram emot under årets Oscarsgala?

– Jag har, sedan hans otroliga öppningsnummer på TONY Awards för några år sen, höga förväntningar på Neil Patrick Harris. Så höga att de knappt kommer gå att infria. Vi får se!

httpv://www.youtube.com/watch?v=danBaPWT09A

Vilket är ditt bästa Oscarsminne alla kategorier?

– Förra året var jag i LA när galan sändes, och jag gillade att känna den (kanske inbillade) extra ELEKTRICITETEN i stan just det dygnet. Annars gillar jag röda mattan-delen allra bäst faktiskt. Och just när det gäller kläderna kan man ju önska att Cher hade varit där varje år.

Du sänder natten lång i SVT Flow, hur kommer du att följa upp detta i bloggen sedan?

– Har ett hemligt projekt på gång till vår marathonlånga sändning. Det kommer dokumenteras väl för bloggen. Hmm, mer kan jag inte säga!

Av Lisa Arnell

johanna-swanberg-blankens-wikingsson

Johanna och Cecilia Blankens gör podcasten Blankens! Swanberg! tillsammans. Tillsammans med Fredrik Wikingsson gör hon en massa andra saker. Till exempel bor.

DSC72651

Johanna och Brita Zackari på ELLE-galan.

Annons