Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Grillad ananas

16 sep, 2012
AvJenny Norberg
Färsk ananas är fantastisk. Grillad, med lyxig topping, blir ännu godare!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Grillad ananas.
Grillad ananas.

4 personer

Tid: 35 minuter

Du behöver:

1 färsk ananas

2 dl Kesella med vanilj- eller citrussmak

70 g mörk choklad

3 msk riven kokos

Gör så här:

Skala ananasen. Dela den i 4 bitar, skär bort stocken. Trä 2 grillpinnar genom varje bit så blir det lättare att vända bitarna på grillen. Grilla bitarna så de får lite färg. Servera ananasen med Kesella. Strö över kokos och hackad choklad.

Av: Fia Arosenius Ahlanzberg
Foto: Carin Pålsson

Annons