Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Julmat Baka inför julen Vintips till middagen

3 enkla och lyxiga praliner till julens dessertbord

02 dec, 2024
AvRedaktionen ELLE
3 enkla och lyxiga praliner till julens dessertbord
Inget är så gott som ­ godiset som man gör själv! Prova de galet goda daimbollarna, jordnötsknäcken och en fransk nougat med ­apelsinblomsvatten – praliner för finsmakare!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Drinkar #3 - Grapefrukt spritz med chilisockerBrand logo
Drinkar #3 - Grapefrukt spritz med chilisocker

Julens godaste godis är det man gör själv! Slå på stort och bjud på läckra daimbollar med marsipan, svårslaget god jordnötsknäck med mjölkchoklad och den lite lyxigare franska nougaten som vi här smaksätter med apelsinblomsvatten. Det här är praliner som imponerar!

Daimbollar med marsipan

Daimbollar med marsipan
Peter Kam

Snabbt fixat och otroligt gott! Med konjak i blir det extra guldkant!

Annons

Recept: Daimbollar

Jordnötsknäck med mjölkchoklad

Jordnötsknäck med mjölkchoklad
Peter Kam

Lite sött, lite salt – massa gott i en och samma pralin!

Recept: Jordnötsknäck

Fransk nougat med apelsinblomsvatten

Fransk nougat med apelsinblomsvatten
Line Klein

Mjuksegt och gott. Ger julens dessertbord det där lilla extra!

Recept: Fransk nougat

Annons