3 enkla och lyxiga praliner till julens dessertbord
02 dec, 2024
AvRedaktionen ELLE
Inget är så gott som godiset som man gör själv! Prova de galet goda daimbollarna, jordnötsknäcken och en fransk nougat med apelsinblomsvatten – praliner för finsmakare!
Annons
Julens godaste godis är det man gör själv! Slå på stort och bjud på läckra daimbollar med marsipan, svårslaget god jordnötsknäck med mjölkchoklad och den lite lyxigare franska nougaten som vi här smaksätter med apelsinblomsvatten. Det här är praliner som imponerar!
Daimbollar med marsipan
Snabbt fixat och otroligt gott! Med konjak i blir det extra guldkant!
Annons
Recept: Daimbollar
Jordnötsknäck med mjölkchoklad
Lite sött, lite salt – massa gott i en och samma pralin!
Recept: Jordnötsknäck
Fransk nougat med apelsinblomsvatten
Mjuksegt och gott. Ger julens dessertbord det där lilla extra!
Recept: Fransk nougat
Annons