3 festliga rätter till julbordet
18 dec, 2019
AvRedaktionen
Lyft julbordet med festliga rätter! Örtig matjessillskrans, julskinkesallad med rödbetor och karamelliserade äpplen med pepparkakssmulor.
Annons
Små komponenter som lyfter julbordet till helt nya höjder – sill, skinka och pepparkakor i finstämda rätter!
1. Örtig matjessillskrans
Matjessill med en twist! Denna örtiga matjessillskrans är lätt att laga och dessutom annorlunda i sitt utförande. Garnera med dill och körvel vid servering.
Till receptet >>
2. Rosa julskinkesallad med rödbetor
Till receptet >>
3. Karamelliserade äpplen med pepparkakssmulor
Efterrätter går sällan fel. Dessa karamelliserade äpplen med pepparkaka är magiskt goda. Servera med glass eller grädde till!
Annons
Till receptet >>
Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
LÄS MER:
5 lyxiga och magiskt goda förrätter till julbuffén
Annons