3 goda grytor med kyckling, kött och fisk
Det fina med grytor är att ju längre de får stå och puttra, desto godare blir det. Om du inte redan har bemästrat klassikern buf bourguignon så är det hög tid för det nu. Denna franska gryta är helt enkelt ett måste nu när kylan smyger sig på. För den som älskar havets härligheter har vi en fiskgryta med torsk och blåmusslor som givetvis ska serveras med gott bröd och aioli. Vill du ha lite mer spännande smaker så rekommenderar vi kycklinggrytan med vitt vin som får sin friska smak från äpplen och druvor.
BUF BOURGUIGNON
Tricket att låta grytan marinera ett dygn i kylen ger extra smak till den här populära klassikern.
Till recept>>
FISKGRYTA MED TORSK OCH MUSSLOR
Finmiddag som går snabbt att göra. Servera med gott bröd och en klick aioli.
Till recept>>
KYCKLINGGRYTA MED DRUVOR, ÄPPLE OCH VITT VIN
Spännande inslag av druvor och äpple gör den här grytan frisk och välsmakande.