3 mumsiga recept för mellandagarna
18 dec, 2019
AvRedaktionen
Mellan festligheterna är det skönt att bryta av med annan mat. Bjud på potatis- och jordärtskockssoppa, kycklinglår och glaserad lax!
Annons
Mellan julmat och nyårsfix är det gott med härliga, rustika rätter som bjuder upp smaklökarna till dans!
1. Len potatis- och jordärtskockssoppa med renskav
En riktig vintervinnare! Denna potatis- och jordärtskockssoppa är len, god och full av smak. Garnera med härligt krispiga ingredienser som körvel och svartpeppar.
Till receptet >>
2. Kycklinglår med rödkålssallad och palsternacka
Bjud på en matig rätt full av smak! Bjud på kycklinglår med fräsch rödkålssallad och rostad palsternacka. Börja med palsternackan och sänk ugnsvärmen till kycklingen – enkelt och smidigt.
Annons
Till receptet >>
3. Glaserad lax med picklad rödlök och tartarsås
Denna glaserade lax med picklad rödlök och tartarsås är lätt att laga och oemotståndligt god! Laxen sköter sig själv i ugnen medan du kan lägga krut på tillbehören.
Till receptet >>
Av: Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft
LÄS MER:
Rimmad kyckling i krämig cidersås
Annons