Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

3 rätter att doppa, dippa, plocka och dela

31 jan, 2022
AvRedaktionen ELLE
3 rätter att doppa, dippa, plocka och dela
De bästa måltiderna är de vi njuter av tillsammans! Här är tre förslag på plockig mat att dela med varandra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällenBrand logo
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

Här har vi samlat tre rätter som är gjorda för att doppa, dippa, plocka och dela! Den vietnamesiska pannkakan banh xeo fyller du med hoisinstekt aubergine, papaya och doppar i en frisk limedressing. Hot pot kommer i många varianter men grundtanken är densamma – att samlas och laga mat tillsammans runt bordet. Är ni många så kan det vara läge att bjuda på en mustig vegogryta med ris, aprikos och mango chutney.

BANH XEO MED HOISINSTEKT AUBERGINE, PAPAYA OCH LIMEDRESSING

Banh xeo är vietnamesiska pannkakor med rismjöl.

Till recept>>

Så gör du banh xeo med hoisinstekt aubergine, papaya och limedressing

HOT POT MED RYGGBIFF

Den asiatiska varianten av fondue, så gott att doppa olika godsaker i smakrik buljong.

Annons

Till recept>>

Samlas runt en hot pot med ryggbiff

VEGOGRYTA MED RIS, APRIKOS OCH MANGO CHUTNEY

Mustig och god, med en massa härliga tillbehör att välja mellan.

Till recept>>

Mustig vegogryta med ris, aprikos och mango chutney
Annons