3 recept från Sveriges bästa matblogg
Karin Högbergs matfilosofi är enkel och bygger på att laga mat efter säsong. Hennes recept är både inspirerade av hennes uppväxt på västkusten och hennes resor i Italien och runt Medelhavet.
Om att vina Stora matbloggspriset säger Karin:
– Det är alltid svårt att sätta ord på glädje. Att använda ord som fantastiskt, underbart och super blir så platt. Det jag bär med mig från den här dagen är inte först och främst diplom eller motivering utan känslan av att delad glädje inte bara är dubbel glädje utan dubblad flera gånger om.
Juryns motivering:
”Årets vinnare av Stora Matbloggspriset krånglar inte till saker i onödan. Med rak och enkel kommunikation förmedlar hon sin stora kärlek till mat & bak. Från hemmaplan på Västkusten och ut i vida världen tar hon med oss på matresor till olika kök. Hennes blogg är personlig, mänsklig och synnerligen livfull.”
Här är tre av Karins recept.
Läs även: Zeina vann folkets röster i Matbloggspriset