Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

3 recept med glögg som huvudingrediens

09 okt, 2023
AvRedaktionen ELLE
AvRedaktionen ELLE
3 recept med glögg som huvudingrediens
Den kryddiga drycken som vi förknippar med jul kan användas till så mycket annat gott än att drickas. Vad sägs om en mustig pasta eller magisk pärondessert?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du enkelt roséglöggBrand logo
Så gör du enkelt roséglögg

När glöggen smyger sig upp på hyllorna så vet vi att julen närmar sig med stormsteg. Visst, varm glögg med mandel och russin har något alldeles speciellt men vi har vågat oss på att tänka utanför boxen och gjort vår älskade juldryck till en huvudingrediens i tre spännande recept. En fruktig glöggsangria är definitivt vinterns härligaste drink! Eller varför inte smaksätta köttfärssåsen med en skvätt glögg? Det ger en kryddig och mustig smak. Och avslutningsvis en magisk dessert med glöggmarinerade päron och vaniljglass.

Annons

KRYDDIG GLÖGGSANGRIA

Starta alla vinterns fester med en kryddig glöggsangria
Peter Kam

Smaksätt glöggen med extra kryddor och apelsin. Servera sangrian kall och mys!

Recept på glöggsangria>>

SPAGHETTI MED GLÖGGBOLOGNESE

Kryddig och mustig spaghetti med glöggbolognese
Peter Kam

Underskatta inte vad glöggen kan göra för en helt vanlig köttfärssås!

Annons

Recept på glöggbolognese>>

GLÖGGMARINERADE PÄRON MED VANILJGLASS

Runda av med vackra glöggmarinerade päron med vaniljglass
Peter Kam

Päronen får en vacker rödlila färg och en helt ny smak som gifter sig med den söta vaniljglassen.

Recept på glöggmarinerade päron>>

Annons