3 recept med glögg som huvudingrediens
När glöggen smyger sig upp på hyllorna så vet vi att julen närmar sig med stormsteg. Visst, varm glögg med mandel och russin har något alldeles speciellt men vi har vågat oss på att tänka utanför boxen och gjort vår älskade juldryck till en huvudingrediens i tre spännande recept. En fruktig glöggsangria är definitivt vinterns härligaste drink! Eller varför inte smaksätta köttfärssåsen med en skvätt glögg? Det ger en kryddig och mustig smak. Och avslutningsvis en magisk dessert med glöggmarinerade päron och vaniljglass.
KRYDDIG GLÖGGSANGRIA
Smaksätt glöggen med extra kryddor och apelsin. Servera sangrian kall och mys!
Recept på glöggsangria>>
SPAGHETTI MED GLÖGGBOLOGNESE
Underskatta inte vad glöggen kan göra för en helt vanlig köttfärssås!
Recept på glöggbolognese>>
GLÖGGMARINERADE PÄRON MED VANILJGLASS
Päronen får en vacker rödlila färg och en helt ny smak som gifter sig med den söta vaniljglassen.