3 våfflor för alla tillfällen
24 feb, 2023
AvRedaktionen ELLE
Söta eller salta – servera våfflorna till frukost, lunch, brunch eller varför inte till middag? Du bestämmer!
Annons
Söta, salta och frasiga – våfflor går att servera på en mängd olika sätt. Vill du göra våfflorna lite lyxigare så toppar du dina belgiska våfflor med keso och räkor och vill du ha dem lite matigare så är det rågvåfflorna med stenbitsrom, vispad crème fraiche och rödlök som gäller. Till efterrätt blir det givetvis våfflorna med smak av kardemumma med kaffekräm och hackad mörk choklad. När på dagen du äter dem är helt upp till dig!
RÅGVÅFFLOR MED STENBITSROM, VISPAD CRÈME FRAICHE OCH RÖDLÖK
Med öl i smeten blir våfflorna frasiga. Ett glas kallt öl blir gott att dricka till också.
Annons
Till recept>>
VÅFFLOR MED KAFFEKRÄM OCH HACKAD MÖRK CHOKLAD
Kaffe, farin och kardemumma – söta våfflor med vuxen smak!
TILL RECEPT>>
Annons
BELGISKA VÅFFLOR MED KESO OCH RÄKOR
Med keso och räkor blir våfflorna lyxiga och matiga.
TILL RECEPT>>
Annons