Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

4 lyxiga tilltugg och förrätter med skaldjur

21 jun, 2019
AvRedaktionen
Skaldjur som hummer, havskräftor och räkor är lyxigt, lättlagat och fantastiskt gott. Perfekt som tilltugg eller frestande förrätt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1. Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd

Utsökta små munsbitar med kräftstjärtar i en krämig röra. Servera på tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor och garnera med dill.

Till receptet >>

Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.
Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.

2. Krustader med heta räkor, färskost och avokado

Krispiga krustader med heta räkor, färskost och avokado. Perfekta munsbitar till fördrinken! Med en sallad blir det en härlig förrätt.

Till receptet >>

Krustader med heta räkor, färskost och avokado.
Krustader med heta räkor, färskost och avokado.

3. Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado

Fräsch förrättssallad med havskräfta, mango och avokado. Otroligt enkel att göra, men anrättningen ser restaurangproffsig ut!

Annons

Till receptet >>

Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.
Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.

4. Hummercarpaccio med avokado och granatäpple

Lyxig hummercarpaccio med avokado och granatäpple. De syrliga granatäppelkärnorna kommer att matcha det söta hummerköttet perfekt.

Till receptet >>

Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.
Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons