4 recept som hör hemma på alla buffébord
Vankas det student, födelsedagsfirande eller bara gammal hederlig fest? Buffé är alltid ett gott alternativ, därför har vi här samlat fyra favoriter som håller sig en stund, även om det får stå framme ett tag. Här finns två matiga sallader – en med kallrökt lax, avokado och vitlökskrutonger och en lyxig carpacciosallad med rostade mandlar och parmesan. Buffébordets stjärna är utan tvekan risottobollarna arancini som serveras med en mustig tomatsås. Otroligt goda och frasiga små munsbitar som alla kommer älska! Till efterrätt blir det den klassiska banankakan men här uppgraderade med ett lager mörk choklad på toppen och hackade hasselnötter.
SALLAD MED LAX, AVOKADO OCH KRUTONGER
Rökt lax och knapriga vitlökskrutonger är så enkelt och så gott.
Till recept>>
ARANCINI MED TOMATSÅS
Frasigt goda små risottobollar – omöjligt att bara ta en!
Till recept>>
CARPACCIOSALLAD MED ROSTADE MANDLAR
Rosa nötkött och parmesan skapar en umamibomb. De rostade mandlarna bidrar med gott kras.
Till recept>>
BANANKAKA MED HASSELNÖTTER OCH MÖRK CHOKLAD
Avsluta buffén med en söt och mustig banankaka deluxe.