Marinerad chèvre, havskräftor och flankstek – 5 lyxiga festrecept
29 maj, 2023
AvRedaktionen ELLE
Vi passar på när kvällarna är varma, för mat som äts under bar himmel smakar dubbelt så gott. Bjud in på grillmiddag och sitt ute tills solen går upp.
Annons
Ta tillfället i akt och bjud in till fest med fem riktigt lyxiga recept! Det hela startas med marinerad chèvre på grillat bröd, en rustik förrätt att äta med händerna. Sedan bjuds det på havskräftor med egen vitlöksmajonnäs och flankstek med smakrik kryddolja. Kalaset avslutas med en imponerande läcker hallontårta med frisk citronkräm (där botten är en enkel sockerkaka!). Slå på stort och njut!
MARINERAD CHÈVRE MED GRILLAT BRÖD
Den mjuka kryddiga osten brer du på grillat bröd och njuter!
Annons
Till recept>>
HAVSKRÄFTOR MED VITLÖKSMAJONNÄS
Godsaker från havet förtjänar de finaste tillbehören.
TILL RECEPT>>
GRILLAD FLANKSTEK MED KRYDDOLJA
Den smakrika oljan får köttet att skina.
Annons
TILL RECEPT>>
GRÖN SALLAD MED ÄRTER OCH SPARRIS
Ett gott tillskott för alla tillfällen!
TILL RECEPT>>
HALLONTÅRTA MED CITRONKRÄM
En enkel sockerkaksbotten blir till en lyxig tårta!
TILL RECEPT>>
Annons