Festa till det med 5 goda sommarrecept
Har du bjudit in till fest men saknar inspiration? Här är menyn för dig! Ni börjar kvällen med en drink på pinne, lika roligt som det låter! Sen dukar du fram fisk och skaldjur – frisk ceviche med grapefrukt och grillade havskräftor. Till varmrätt blir det en älskad klassiker – côte de boeuf med pommes, bearnaise och sidosallad. Men efterrätten är nog kvällens stjärna, den här kolapajen med dubbel choklad kommer bli en ny favorit!
DRINK PÅ PINNE
En klubba i drinken blir festligt och tillför lite sötma. Går också att byta ut mot en isglass!
Till recept>>
CEVICHE MED GRAPEFRUKT
Frys gärna fisken i två dygn innan du ska äta den rå. Eller byt ut den mot sushilax som kan ätas som den är direkt.
Till recept>>
CÔTE DE BUF MED POMMES OCH KALL BEARNAISE
Côte de boeuf är en härlig styckdetalj – perfekt på grillen eller helstekt i ugnen. Använder du entrecôte utan ben i stället väger bitarna mindre.
Till recept>>
GRILLADE HAVSKRÄFTOR MED FÄRSKOSTSRÖRA
Underbart gott men lite pilligt och kladdigt. Glöm inte att duka med gott om våtservetter!
Till recept>>
KOLAPAJ MED DUBBEL CHOKLAD
Drömgod ny favorit!