6 smakrika bufférecept för alla säsongens fester
Oavsett vid vilket tillfälle ni bestämmer er för att samla nära och kära så är ju en buffé det enklaste sättet att bjuda på mat. Vi har satt ihop en lyxig buffé med smak av försommar. På bordet kommer ni hitta en frisk grönsallad med quinoa, getost och vattenmelon och en matigare linssallad med spenat och valnötter. Till den ugnbakade laxen passar rostad potatis med lök och rosmarin som handen i handsken. Imponera med rostbiffen som serveras med nya spännande smaker så som rucola, Västerbottensost och balsamicoglaze. Som alltid är efterrätten kvällens stjärna – en jordgubbspaj med mangosalsa och som gräddas i en vacker rosa pajdeg.
GRÖNSALLAD MED QUINOA, GETOST OCH VATTENMELON
Fräsch sallad med söt vattenmelon och krisp från quinoa.
Till recept>>
LINSSALLAD MED SPENAT, VALNÖTTER OCH SOLTORKADE TOMATER
Mycket matig sallad som håller sig fräsch länge på buffébordet.
Till recept>>
Ugnsrostad lök och potatis med rosmarin
Gott tillbehör till det mesta!
Till recept>>
UGNSBAKAD LAX MED CITRON OCH RAMSLÖK
En helsida lax är enkelt att laga och gillas av många.
Till recept>>
ROSTBIFF MED RUCOLA, VÄSTERBOTTENSOST OCH BALSAMICOGLAZE
Med smakrik Västerbottensost och krämig balsamico som lyfter rosbiffen till nya smaker.
Till recept>>
JORDGUBBSPAJ MED JORDGUBBS- OCH MANGOSALSA
Görs extra vacker genom att pajskalet stansas ut med hjälp av kakformar. Salsan till är god till det mesta – även grillat!