6 enkla och lyxiga recept att testa i vår
1. Rotselleri i kryddig yoghurt med dadlar och mynta
Rustikt tillbehör med frisk smak till ugnsstekt kyckling, lamm eller kryddiga köttbullar. Supergott att röra ner en sked tahini också i dressingen. Toppa med rostade pumpafrön för härlig crunch!
Till receptet >>
2. Stekt kål med chili, rosmarin och vitlök
Aromatisk rosmarin tar kålen till nya höjder i den här rätten som kan serveras som tillbehör till alla slags kötträtter eller till ett potatismos med färskriven parmesan. Mums!
Till receptet >>
3. Pasta med kyckling, mejram, hasselnötter och parmesan
Bjud på kryddig pasta som smakar fantastiskt! Mejram är en god lagspelare, särskilt i sällskap med nötter och massor av parmesan så blir det en succé – testa!
Till receptet >>
4. Bönsallad med spröd salvia och bacon
Salvia och fläsk är en ”match made in heaven”. Testa bara den här aromatiska bönsalladen! Lägg till lite pasta eller bröd så blir det en fylligare måltid.
Till receptet >>
5. Spenatpannkakor med kikärter och körvel
Pannkakor på en ny nivå. Fräscha, gröna och supergoda spenatpannkakor med kikärtor och körvel. Matiga, magiska och mumsiga!
Till receptet >>
6. Avokadomackor med ägg och kryddörter
Mackor kan man göra mycket gott med. Testa den här supergoda avokadomackan med ägg och kryddörter. Läckert och mättande, perfekt frukost eller lunch för två!
Till receptet >>
Av: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
LÄS MER: