Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

6 goda varianter av den klassiska våfflan

25 mar, 2018
Våfflor är alltid en bra idé och vill du testa något nytt kan de här goda varianterna vara något för dig.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Våffeldag eller inte – det är alltid en bra dag att äta våfflor. Det klassiska receptet går inte av för hackor, men det är aldrig fel att variera sig.

LÄS OCKSÅ: 6 VARIANTER PÅ DEN KLASSISKA BANANPANNKAKAN

Här är sex smaskiga våffelvarianter att testa.

1. Chokladvåfflor med bär

Perfekt våffla för alla som inte kan få nog av choklad. Addera så mycket eller lite du vill, beroende på hur starkt ditt sug är för dagen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Foto: Heather Christo

Receptet hittar du här! 

2. Sötpotatisvåfflor med cashewkräm

En matigare variant av våfflan får du med sötpotatis i smeten, minst lika gott och en dubbelt så härlig kulör.

Annons
Foto: Wildflower moky

Receptet hittar du här!

3. Morotskaksvåfflor

Morotskaka i våffelform? Varför inte, de båda godsakerna är smaskiga var och en för sig, så varför inte tillsammans.

Foto: All she cooks

Receptet hittar du här!

Annons

4. Red velvet-våfflor

Red velvet är inte bara för tårtbottnar och cupcakes och en rödbetshaltig smet kan göra underverk för både smak och sinne.

Foto: Kevin is cooking

Receptet hittar du här!

5. Blåbärsvåfflor

Genom att blanda i färska eller frysta bär i smeten får din våfflor ett fint mönster – och de blir dessutom riktigt saftiga och goda.

Foto: Baker by nature

Receptet hittar du här!

Annons

6. Regnbågsvåfflor med strössel

En barnslig, färgglad och enkel favorit som både små och stora tycker om. Strösslet adderar sötma och skapar regnbågsmönster.

Foto: Dear Crissy

Receptet hittar du här!

Annons