Allt du behöver för ett lyxigt adventsmingel – 6 recept
Mörker ute innebär mera ljus inne. Tänd en brasa, tänd ett par ljus och bjud in nära och kära till ett adventsmingel med det lilla extra. Välkomna gästerna med rosé-glubbel, julkryddade nötter och chilirostade kikärter. Sen hade vi bara ställt fram det andra och låtit det flutit på. De citrusmarinerade räkorna på salladsblad försvinner i ett nafs och likaså den fikontoppade ädelostpajen. Sötsakerna blir garanterat minglets höjdpunkt, då bjuds det på en frisk citrussallad med vaniljfraiche, mördegssnurror med choklad och vår nya hybrid – kanelbulle-lussekatter!
ROSÉ-GLUBBEL med kryddade nötter
Glögg och bubbel i samma glas blir en fin kombo som gör sig väl med kryddiga, krispiga tillbehör.
Recept på rosé-glubbel och kryddade nötter>>
CITRUSMARINERADE RÄKOR PÅ SALLADSBLAD
Fräscht inslag på vilket mingel som helst, enkla att äta med en hand också.
Recept på citrusmarinerade räkor>>
FIKONTOPPAD ÄDELOSTPAJ
Ädelost, valnötter, päron och fikon – den här pajen är nästan som en ostbricka!
Recept på ädelostpaj>>
CITRUSSALLAD MED VANILJFRAICHE
Skär de sötsyrliga frukterna i tunna skivor och krydda dem med ingefära och kanel.
Recept på citrussallad>>
KANELBULLE-LUSSEKATTER
En mycket lyckad, och något beroendeframkallade, hybrid!
Recept på kanelbulle-lussekatter>>
MÖRDEGSSNURROR MED CHOKLAD
Knapriga och söta kakor som blir en vacker gåva.