Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Sommarmat Vintips till middagen

8 nya godbitar i lösgodishyllan – här är CandyKings höstnyheter

28 aug, 2024
AvNami Kawakita
8 nya godbitar i lösgodishyllan – här är CandyKings höstnyheter
Tillbaka från semestern och energin är i botten? Frukta inte – höstens räddning hittar du i lösgodishyllan i form av åtta små nyheter med stor smak.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bakat och klart #1 – Godaste jordgubbstårtanBrand logo
Bakat och klart #1 – Godaste jordgubbstårtan

CandyKing lättar upp i höstmörkret med åtta nyheter i lösgodishyllan. Det blir nya syrliga, fruktiga smaker och en riktigt härlig chokladbonanza. Det blir mycket gott att fylla godispåsen med – minihamburgare, kokosbollar och chokladdoppade jordgubbshjärtan. I mixen finns dessutom två exklusiva bitar som endast går att plocka hos CandyKing: Sötsyrliga Diamantringar och fruktiga Rainbow Sea.

Här är hela listan:

  • Diamantringar – En skatt i lösgodishyllan! Glittrande sötsyrliga godisringar i en härlig blandning av smaker och färger. Bara hos CandyKing!
  • Rainbow Sea – Plocka havets skatter i regnbågens alla färger! En fruktig mix av söta och sega godisar som tar dig direkt till havets färgglada värld. Bara hos CandyKing!
  • Burgers – Men vadå, hamburgare i lösgodishyllan? Jajemensan! Små, supergulliga hamburgare i godisform som får vem som helst att be om en portion till.
  • Kokosboll – Vad är bättre än en klassisk kokosboll? En mini-kokosboll såklart!
  • Arakksboll – En konditoribit i lösgodishyllan för de med som gillar vuxna smaker. Krämiga, chokladiga och med smak av arrak.
  • Toffeekola – Innanför det guldiga godispapperet gömmer sig en mjuk och krämig chokladbit fylld med toffeekola. Garanterar lyxkänsla i godispåsen!
  • Happy chokladkola – En fluffig koladröm doppad i choklad. Mums!
  • Hjärtan – Ett fluffigt rosa inre som smakar ljuvligt av jordgubb som möter choklad. Helt klart en kärlekshistoria värd att smaka på.
Annons

Höstnyheterna finns att plocka i butik från vecka 36.

Annons